PLANUL DE MARKETINGPLANUL DE MARKETING


Va urez un calduros ,, bun venit’’ tuturor celor prezenti si va felicit ca v-ati facut timp sa vedeti o sansa de castig suplimentar in timpul dvs. liber. Astazi va prezint tainele unei afaceri. Merita sa ne aplaudam ca am spus ,,NU” saraciei si lipsurilor.

Ceea ce va voi prezenta in urmatoarele 40-50 min., va fi propria dvs. afacere, care va va schimba viitorul nu numai al dsv., ci si al familiei dvs. si mai ales cum va puteti rezolva problemele cu ajutorul acestei activitati, cum puteti sa va asumati controlul asupra vietii dvs. in ideea de a va schimba destinul financiar, punand banii sa lucreze pentru dvs., dar aplicand alte reguli si alte jocuri.Incerc sa va introduc intr-o activitate noua, sa va scot din zona de confort in care ati fost invatati, sa aveti succes, sa aveti un nou stil de viata..

Eu fac aceasta afa cere pentru ca am dorit sa fac ceva cu viata mea, mi-a placut ideea de a fi om liber si de a cistiga bani dintr-o activitate inteligenta. Mi-am dat seama ca daca faceam acelasi lucruri clasice, sa muncesc la stat sau la patron, depindeam de cineva care hotara ce sa fac, cat sa castig, cand sa-mi iau concediul etc. Asa ca am devenit propriul meu stapan, eu decid ce sa fac, cum sa fac, cat sa castig si cand sa iau concediu. Dvs. castigati peste 500 dolari/luna. Desigur ca nu. Stiti de ce ? Pentru ca daca primiti acesti bani, ei cu ce mai raman.

Asa ca luati-va in maini propria soarta, fiti propriul dvs. stapan, sa hotarati cat, unde, cum si cu cine sa munciti. De dvs. depinde sa alegeti siguranta serviciului si sa lucrati pentru altul sau sa alegeti libertatea de a fi propriul stapan. De unde stiu toate acestea : de la Robert Kiyosaki, autorul cartii ,,Tata bogat, tata sarac’’, unde vorbeste despre 6 lectii cu privire la bani, despre care nici o scoala sau facultate din lume nu ne invata

Tata bogat, tata sarac este o carte minunata, care ne invata despre educatia financiara in familie. Autorul ei, Robert Kiyosaki, a crescut cu ,,doi tati”. Tatal sau biologic, era ,,tatal sarac”, un om educat, profesor universitar, care l-a invatat pe fiul sau ca pentru a se bucura de prosperitate trebuie sa se gandeasca in mod convetional : ,, Du-te la facultate cauta o firmamunceste din greusi urca pe scara ierarhica”, a fost sfatul tatalui sarac.

,,Tatal bogat” al lui Kiyosaki era tatal unui prieten care-i incuraja atit pe fiul sau cat si pe Kiyosaki sa faca o facultate, sa cumpere o firma si sa nu munceasca pentru bani, ci sa lase banii sa munceasca pentru ei”

Filozofia de viata a tatalui bogat era surprinzator de simpla : secretul imbogatirii consta in intelegerea diferentei dintre bunuri si investitii.

,, O investitie iti aduce bani in buzunar”, i-a invatat tatal cel bogat. ,,Un bun iti ia bani din buzunar. Oamenii bogati achizitioneaza bunuri, dar cred ca fac investitii.

Conceptul slujbei sigure apartine erei industriale si nu erei informationale de la inceputul sec.XXI-lea.. Acum suntem in zori erei informationale iar regulile s-au schimbat. Problema care se pune acum e ca regulile jocului sunt altele, dar ideile oamenilor nu s-au schimbat. Parintii inca isi sfatuiesc copii sa-si caute o slujba sigura. Pe vremuri ideea era sa lucrezi toata viata la o firma sau la stat, apoi dupa 65 de ani compania sau statul trebuia sa aiba grija de tine. Acum statul nu mai are grija de tine, acum suntem in zori Erei Informationale cand tu trebuie sa aibo grija de tine. O alta carte a lui Kiyosaki este Cadranul Banilor care ne arata cum sa detinem controlul viitorului nostru financiar si cum sa punem afacerea si banii sa lucreze din greu pentru noi.

Daca vrei sa-ti asumi controlul asupra activitatii tale prezente impartasind ideea de a-ti schimba destinul financiar, cadranul te va ajuta in acest sens. Iata cadranul banilor.

Iata ce reprezinta literele din fiecare sector :

A PA - angajat P – patron

L I L - liber profesionist I – investitor

Scolile traditionale te instruiesc pentru cadranele din stanga, adica pentru a fi angajat sau liber profesionist si te invata sa muncesti din greu pentru a-ti cistiga banii. Trecerea in alt cadran reprezinta, cel mai adesea, schimbarea experientei de o viata. Este o schimbare profunda a ceea ce esti, a felului in care gandesti si a modului cum privesti lumea. Nu numai ca te transformi tu insuti, dar si prietenii tai se vor schimba.

Prin urmare schimbarile sunt intr-adevar profunde, si putini oameni iau decizia sa le faca.

Pentru a avea succes pe partea dreapta, ai nevoie de o mentalitate diferita si de cunostinte tehnice diferite.Cadranul banilor nu este un set se reguli. El este un ghid util pentru cei care ar dori sa-l foloseasca, sa-i indrume de-a lungul drumului de la efortul financiar la siguranta financiara, si apoi la libertatea financiara.

In partea stanga sunt 90% din oameni si 10 % din bani in timp ce in partea dreapta sunt 90% din bani si 10 % din oameni. De dvs depinde in ce parte vreti sa fiti?

Succesul in partea dreapta a Cadranului necesita din partea noastra o cunoastere a banilor denumita,, inteligenta financiara’’, care consta nu neaparat in cati bani faci, ci cat timp ii pastrezi, cat de mult muncesc banii pentru tine si cate generatii asiguri cu ei.


Daca oamenilor le lipseste inteligenta financiara rareori vor supravietui pe partea dreapta a cadranului, pentru ca aici sunt alte reguli si alte jocuri decit cele din partea stanga. Nu le inveti pierzi. Libertatea financiara inseamna, poate, neingradire, dar nu se obtine usor. Libertatea are pretul ei. Pretul libertatii se masoara in vise, dorinta si capacitatea de a surmonta dezamagirile si esecurile pe care le intalnim cu totii de-a lungul drumului. Esti de acord sa platesti pretul ? Principalul motiv pentru care 90% din populatie munceste pe partea stanga a Cadranului este ca acesta este singura parte care se invata la scoala. Apoi tremina scoala si, curand, se vad plini de datorii. Sunt prinsi in capcana banilor de nevoia de a avea o slujba sigura, pentru a plati datoriile. Multi isi petrec viata cautand siguranta sau libertatea, dar nu fac decat sa-si schimbe mereu slujbele.

Pentru a trece in partea dreapta aveti nevoie de o noua atitudine si de un nou proces educativ. Acest proces educativ il poti gasi numai intr-o afacere ca a noastra. Aici aveti toate conditiile sa va instruiti pentru a activa in cadranele din dreapta unde afacerea si banii muncesc pentru tine. Oamenii de succes din cadranele din dreapta lucreaza si se instruesc in echipa. Ei isi formeaza o retea pentru a obtine succesul. Potentialul de a dobandi venituri este infinit pentru ca se bazeaza pe timpul unor oameni care vor si ei succesul si care lucreaza pentru ei.

Dar atentie, jocul si regulile sunt altele pentru fiecare cadran in parte. Studiate si invatate foarte bine veti ajunge acolo unde v-ati propus. Actionarea in doua cadrane iti ofera stabilitate mai mare in lumea libertatii financiare.

Acestea sunt caile financiare pe care le pot alege oamenii. Din pacate majoritatea aleg calea spre siguranta serviciului. Cand economia incepe sa schiopateze, se agata tot mai strans, cu disperare, de siguranta slujbei pe care o au. Se impotmolesc, si-si petrec tot restul vietii acolo.

Daca te instruiesti in siguranta financiara din partea dreapta , vei invata sa-ti manevrezi banii cu intelepciune si vei fi pe drumul care te va duce spre o mare avere personala si, ce e foarte important, spre libertate.

Afacerea se face din doua motive. Motivul nr.unu pentru a te alatura afacerii este sa te ajuti pe tine, iar motivul nr.doi este sa ajuti pe altii. Cu cat ajuti pe altii sa aiba success, cu atat veti avea si dvs. success. Daca intri in afacere numai pentru unul din motive, afacerea nu va functiona pentru tine.

Motivul principal pentru care recomand aceasta afacere este sistemul de educatie. Nu conteaza nici banii nici produsele cat conteaza educatia pe care o primiti. Ceea ce aflati prin programul de pregatire este foarte impresionant, pentru ca acest sistem are unul dintre cele mai bune planuri de instruire pentru afacerile din lumea reala, pentru ca acest program va va schimba viata, va va da atitudinea necesara pentru a ajunge la succes, va va dezvolta capacitatea de conducere si comunicare, va va dezvolta abilitatea de lucru cu oamenii, va va dezvolta personalitatea, va va slefui caracterul, va va ajuta sa invingeti frica de respingere, va va dezvolta pe toate planurile, cum sa va comportati in familie si in societate. Indiferent daca ajungeti in varful afacerii sau daca faceti multi bani, aceasta instruire are o mare valoare pentru tot restul vietii tale. Aici gasiti raspunsuri noi, gasiti raspunsuri la intrebarile pe care nu le-ati gasit, la altele la care ati gasit raspunsul partial si la altele pe care nici nu le-ati pus. Aici va desavarsiti educatia. Aici vedeti lucruri pe care cu mintea de acum nu reuseati sa le vedeti, aici gasiti proprile raspunsuri. Una din provocarile afacerii este sa duca o politica a usilor deschise care permite oricui sa i sa alature care ofera sanse oneste si egale pentru oricine pentru a reusi in viata.

Aceasta activitate va fi biletul de calatorie pentru viata dvs. noua mai ales ca va veti deschide mintea, inima si sufletul pentru a primi mesajele drumului catre culmile inalte catre succes.

Deci, aveti libertatea de a va alege pe de o parte siguranta serviciului pentru care veti plati un pret toata viata si sa fiti la acelesi nivel sau sa pe de alt parte sa alegeti libertatea de a decide de a fi propriul stapan si sa lucreze banii pentru dvs. Nu va fi usor sa va fauriti propriul destin, va fi nevoie de sacrificii, veti avea nevoie de disciplina si bineanteles de curaj de libertatea de a croi propriul destin, de a fii capitanul propriul vas si nu simplu pasager. Si mai presus de toate, libertatea de a porni in cautarea prosperitatii in loc sa complaceti in compromisuri. Majoritatea oamenilor nu au succes in viata pentru ca nu doresc sa treaca prin acea perioada de indoieli personale si frustari emotionale. Acest lucru se intampla pentru ca invatam la scoala ca a gresi este ceva rau si trebuie sa evitam greselile.

Asa ca terminam scoala, stam in cuib, cuibul din cadranele A si L, si nu invatam niciodata sa zburam.

In afacerea noastra invatam sa parasim cuibul in loc sa fim angajati loiali, sa depindem de un sef sau un patron care sa hotoreasca ei cat sa muncim, cat sa castigam, cand sa ne luam concediul si printr-un program de instruire va sprijinim in perioada de teama, indoieli si frustari sa aveti incredere in voi, in sponsor si in firma si sa aveti succes.

Noi va oferim sansa sa aveti acces la o afacere din cadranul P la un pret mai convenabil si cu mai putin efort. O data ce te-ai alaturat afacerii, sarcina ta este, pur si simplu, sa respectati planul si sa muncesti in ritmul propriu pentru a-ti construi propria afacere in cadranul P, si vei obtine bunastarea numai daca pui in aplicare sistemul pas cu pas.

Firma noastra va da posibilitatea de a lucra inteligent si de a obtine tot ce asi visat, va da posibilitatea de a face o afacere pentru viitorul tau si al familiei tale, va propune o colaborare, un parteneriat. Ce veti face in axest parteneriat? Veti fi avocatul acestei afaceri, in care veti face publicitate firmei de la om la om, de la prieten la prieten, deci veti vinde informatii despre afacere si nu despre produse.

Ca orice om de afaceri va intrebati ce avantaje am eu daca voi activa in acesata afacere:

1.Un prim avantaj este acela ca aceasta activitate faciliteaza accesul la un venit imediat( VI ) intre 0-30%, bani pe care puteti sa-i castigati zilnic.

2. Un al doilea avantaj il costituie accesul la un venit permanent( VP) lunar de 4 -21% dintr-un volum generat de fiecare dintre noi, care, atentie, este diferit de salariu si o sa vedem putin mai tarziu de ce.

3. Un al treilea avantaj este reprezentat de accesul la un venit rezidual ( drept de autor), un fel de pensie suplimentara. Eu daca am ramas in aceasta activitate este si din cauza acestui venit rezidual ca sa-l las copiilor mei mostenire,

4. Al patrulea avantaj. Cei care au obtinut venitul rezidual li se propune un sistem de premii in bani ,care se acorda in fiecare an celor mai merituosi dintre participantii la aceasta activitate..

5. Al cincilea avantaj : instruire in afara granitelor, o recunoastere a meritelor dvs. Va place sa calatoriti ? Bun. Dar daca v-as spune ca la aceasta instruire puteti pleca cu sotul/sotia, prietenul/ prietena sau cu marea dvs.iubire? Suna bine, nu Dar daca va-s spune ca aceasta instruire nu va costa nimic ? Parca suna mai bine! Veti fi cazati in hotele de cinci stele( Hawai, Korfu, Tenerife etc).

6. Al saselea avantaj extraordinar : accesul la informatii in domeniile : sanatatii, educatiei, marketingului, managementului relatii cu publicul , acces la o nutritie stiintifica

7. Al saptelea avantaj : se propune a se lucra intr-un sistem global cu un venit occidental( firma are reprezentante in 34 de tari ) unde putem sa ne extindem in toate aceste tari fara sa deplasam si fara sa facem investitii numai daca avem un prieten sau o ruda, intrebandu-i numai daca vor un venit suplimentar in timpul liber.

8. Si , in sfarsit , cel de-al optelea avantaj : se asigura consultanta medicala gratuita pentru membrii activi si rudele de gradul I( parinti si copii ), acordata de cadre medicale specializate in acest nou domeniu.

Toate aceste avantaje ni le ofera firma CALIVITA INTERNATIONAL.

Ce ne propune firma ? Ne propune doua tipuri de contracte de munca eficienta si inteligenta pentru a obtine :

a) primul pe termen scurt, pe o durata de 6-12 luni, venituri intre 500 - 1000$/ luna;

b) al doilea, pe termen lung, pe o durata de 2-5 ani, venituri peste 6000 $/ luna, pentru cei hotarati care persevereaza si nu se dau batuti.

Ce trebuie sa facem pentru acesti bani ? Extrem de multe. Trebuie sa sacrificam 2-3 ore/zi. Ce credeti, puteti face acest sacrificiu ? Uitandu-ma la cei prezenti acum in aceasta sala am convingerea ca raspunsul este DA, categoric DA. Firma Calivita International prezinta o cale de profilaxie naturala a sanatatii si promoveaza pe plan international un mod sanatos de viata, o alimentatie moderna si echilibrata . Toate problemele noastre de sanatate au o solutie : SUPLIMENTELE ALIMENTARE, care sunt concentrate alimentare bogate in substante nutritive de baza care au efec de intarire, protejare si chiar de vindecare a bolilor.

Sa vedem care este oferta firmei. Sunt cateva produse de exceptie, calitatea lor sunt probate de multe premii Nobel si chiar premii internationale pentru medicina.

vitamine, polivitamine si antioxidanti ;

- preparate pe baza de plante, minerale si oligoelemente ;

- aminioacizi .

- cosmetice, produse pentru curatenia corporala si ingrijirea parului ;

- produse pentru slabit sau dezvoltarea masei musculara ( performante sportive);

- produse in functie de grupa sangvina. Unicat in lume.Premiul Nobel in 1999.

- produse protectoare pentru fumatori: Smokerade.Toate produsele au avizul MINISTERULUI SǍNǍTǍTII din Romania si avizul prestigioasei ,,FOOD AND DRUG ADMINISTRATION” din S.U.A. Produsele sunt recomandate de caracteristicile lor:

- nu sunt medicamente, se numesc suplimente alimentare, se administreaza preventiv, in scop profilactic;

sunt 100% naturale din legume, fructe, plante) ;

sunt 100% pure ( ingredientele sunt cultivate in zone nepoluate, cu agricultura biologica );

nu dau efecte secundare negative ;

nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti;

au o structura lamelara ( efect retard);

au o structura chelatizata( se absorb mult mai bine in organism ).

Poate vreti sa stiti cum stam din punctul de vedere al pretului. Ei, bine suplimentul alimentar propus are un pret/tabl. de cca. 7-10 ori mai mic decat medicamentle traditionale. Daca ne gandim la impactul asupra sanatatii celalalte aspecte chiar ca nu mai au importanta.

Sa lasam acestea in seama medicilor si sa vedem cei cu afacerea.

Sa vedem calea care duce spre sanatate, timp liber si banii. Sa vedem cate ceva despre MARKETING :

In tara noastra cel mai cunoscut sistem de marketing este sistemul de MARKETING CLASIC :

F

 

EG

 

R

 

D

 

C

 40 UM + 30%85- 87 % 0- 200% 10 000 UM


Un furnizor(F) prezinta o oferta de produse si servicii unui consumator(C) la un pret de 40 UM. Aceasta oferta ajunge, insa, la consumator la un pret de 10 000 Um. Cum se explica aceasta diferenta enorma intre pretul solicitat de furnizor si cel care trebuie platit de consumator? Este vorba despre un lant intreg de intremediari care apar pe traseul produsului respectiv de la furnizor la consumator.si fiecare adauga pentr a obtine profit. Pretul scapa de sub control, produsul este preluat de la furnizor de catre un engrosist (EG), care practica un adaos de 30 % din valoarea produsului respectiv, adaos justificat, de astfel, de cheltuielile pe care le face cu transportul si depozitarea produsului, cu chiria pentru spatiul in care functioneaza, cu salariile, energie, etc.

Marile firme aloca pana la 87% din profit in scopul promovarii produselor si serviciilor pe care le ofera. Cine plateste cheltuielile cu reclama diverselor produse? Noi, sigur ca noi, atunci cand achitam pretul pentru achizitionarea produsului. Sigur ca pe circuit mai pot aparea unul sau mai multi detailisti ( D1-n ) , care practica adaosuri de pana la 200%. Legislatia actuala nu-i ingradeste in nici un fel si le permite acest lucru.

Iata de ce pretul final ajunge la o valoare atat de mare la consumator, desi de la furnizor el pleaca la o valoare mult mai competitiva. Pentru a elimina efectele negative ale unei asemenea cresteri de pret, in 1938, doi americani au propus solutia scurt-circuitarii acestui lant de intermediari, inlaturand intermediarii si cheltuielile cu reclama.
In acest caz, produsul pe care furnizorul il ofera la un pret de 40 UM ajunge la consumator la un pret de 100 UM. Diferenta este, dupa cum se poate observa, semnificativa. Datorita faptului ca furnizorul nu mai apeleaza la reclama, pentru a-si promova produsele si serviciile acesta va trebui sa puna accent pe o caracteristica foarte importanta a acestora, anume pe CALITATE. De aceea el se va ocupa sa asigure o calitate deosebita produselor si serviciilor sale, care sa le recomande fata de toate celalalte produse si servicii existente pe piata. Acest furnizor investeste enorm in cercetare, tehnologie.

NOUL MARKETING
40 UM 70 UM 100 UM

( 30% - cota profit ) ( 30% - cota adaos )

Un astfel de furnizor este CALIVITA Romania, care propune pentru clientii sai un PARTENERIAT DE AFACERI. Probabil ca stiti foarte bine ca pentru a incepe o afacere ai nevoie . De ce? De un capital de pornire, nu-i asa? Ei bine, am o veste buna pentru dvs., investitia cu care intrati fiecare dintre dvs. in aceasta afacere este O(zero). La fel si riscul la care va expuneti este O(zero)., toate riscurile fiind preluate de firma partenera. In schimb vi se propune lucrul in parteneriat cu aceasta firma. Acest parteneriat prezinta o serie de avantaje, dintre cele mai importante sunt:

- acces la produse de calitate superioara, cu discount de 30-45% ;

- comision 4-21% ( 8-30 %) ;

- premiu rezidual lunar ( 5%) ;

- bonus de stabilitate ( 50 $x, 75 $x, 100 $x);

- premiu executiv 1 % sau 2 %;

- alte premii 3-5 %.

Iata, deci ca firma CALIVITA ofera partenerilor sai o gama larga de produse (suplimente alimentare) si servicii (consultanta medicala gratuita pentru membrii legitimati si pentru rudele de gradul I). Pentru aceasta, ne putem prezenta la oricare dintre cele 8 depozite farmaceutice si peste 50 de cabinete medicale. Afacerea se sprijina pe 4 piloni. Un prim pilon este firma Calivita, cu care facem asa zisele-afaceri comerciale 10% din timpul nostru.. Un alt pilon este centrul de consultanta, cu care ne instruim 90% din timpul nostru, din timpul total alocat colaborarii, ne informam, acumulam informatii, redevenim studenti. Avem la dispozitie o gama larga de carti, care sa ne dezvolte capacitatea de a gandi pozitiv : casete audio si video; intalniri si seminarii organizate cu diverse ocazii.

Urmatorul pilon este sponsorul care va ajuta sa castigati bani, daca-l ascultati, atentie se cistiga in timpul liber, deci va pastrati serviciul. Ultiml pilot sunteti dsv. cel care ati fost ivitat sa vedeti cum va puteti rezolva poblemele cu aceasta activitate.

Persoana care va invitat sa participati la acesta activitate se numeste ,,Sponsor”sau ,,Indrumator” in limba romana. Aici lucrurile stau putin diferit, in sensul ca si aici sponsorul investeste ceva in cel sponsorizat, dar nu bani , ci informatie.? Aici sponsorul are interesul si obligatia morala sa-l ajute pe cel sponsorizat sa progreseze , pentru ca astfel progreseaza si el, ca sponsor.

Este absolut necesar sa intelegi ca ajutand oamenii sa aibe mereu succese vei avea si tu, de aceea copiaza sponsorul si fa ceea ce-ti spune, el iti vrea numai binele.

Oval: Sp Oval:  COval: CV

90% 10 %
Dar haideti sa vedem efectiv cum se fac bani in aceasta afacere !

In primul exemplu consideram ca dvs. ati intrat in afacere si beneficiati in aceasta calitate de produsele si serviciile pe care le ofera firma, in calitate de consumator. Sa presupunem ca pe parcursul unei luni dvs. ati realizat 1000 PB. In acest caz, venitul pe care il obtineti este urmatorul :

Volumu Afacerii = 1.000 PB x 0,10 $ =100 $ ( 100PC)

Adaos comercial=30 $ =900 000 lei

Bonus(4%) = 4 $ =120 000 lei

Sistem Progresiv de Recompense = 10 $ =300 000 lei

TOTAL =44 $ = 1 500 000 lei

Deci ati reusit sa obtineti dupa o luna de munca, aprox. 1 500.000 lei. va intrebati este putin, dar este doar inceputul. Dar aici este inglobat numai 8 ore/munca . Ce ati facut pentru acesti bani?

Pai, nu prea multe. Ati avut grija de sanatatea dvs. cumparand suplimente alimentare, v­-ati ingrijit de aspectul dvs. exterior, sau ati facut celor apropiati niste cadouri deosebit de utile cu ocazia unor evenimente petrecute in viata lor. Si, totusi nu prea sunteti multumiti de ceea ce ati realizat. Ce faceti atunci? Mergeti la sponsor, pentru ca el este singura si cea mai in masura persoana sa va indrume si sa va spuna in continuare, si ii spuneti : ,,Uite, am lucrat o luna intreaga si am reusit sa obtin doar banii astia “. Ce trebuie sa fac pentru a obtine mai mult ?. Iar raspunsul lui va fi urmatorul: ,, Sa incepi sa construiesti !”. Sa recomanzi aceasta afacere prietenilor si cunostintelor tale. Si de aici incepe cu adevarat munca in aceasta afacere: sa construiti si sa va dezvoltati propria dvs. retea. Daca doriti sa fiti numai consumator, veniturile dvs. vor fi mici, pentru ca nu faceti munca de construire a unei retele de consumatori. Dar dvs. sunteti o persoana energica si va propuneti obtinerea unor venituri mai mari, asa ca incepeti sa va construiti sub indrumarea sponsorului propia dvs. retea, pentru care deveniti, la randul dvs. sponsor. Hai sa dam aceasta activitate si cunostintelor si prietenilor nostri. Sa presupunem ca ati reusit sa oferiti sansa oportunitatii la alte persoane si ati reusit sa inscrieti in reteaua dvs. alti 5 membri, aceasta presupunere este aleatoare pentru ca puteti inscrie chiar mai multi oamenii, carora le deveniti sponsor si care obtin, la randul lor cate 1 000 PB in luna de referinta


Oval:  Sp.

Oval:   TU
 1000


Oval: 1000Oval: 1000

Oval: 1000Oval: 1000

Oval: 1000


In acest caz, venitul pe care il obtineti este urmatorul :                          

V.A = 6 000PB x 0,10 $ = 600 $ = 18 000 000 lei

In acest caz bonusul dvs. va fi :V.A.= valoarea afacerii

B.G. = 600 $ x 7 %= 42 $ = 1 260 000 leiB.G. = bonusul de grup

Din acest bonus, firma scade bonusul colaboratorilor :B.C.= bonusul colaboratorilor

B.C. = 5 x 4$ = 20 $ =600 000lei B.D.= bonusul dumneavoastra

B.D. = 42$ - 20$ = 22 $ = 660 000 lei

Adaos commercial= 30 $ = 900 000 lei

Sistem Progresiv de Recompense = 18 $ = 1000 000 lei

TOTAL = 70 $ = 2 560 000 lei

Iata, deci, ca in acest caz venitul pe care il obtineti este peste 2 500 000 lei. Ce ati facut pentru acesti bani ? Pai, tot ca inainte, v-ati preocupat de sanatatea dvs., de aspectul dvs. exterior si, pe langa aceasta, ati inscris 5 persoane in retea, care au benefeciat, la randul lor de produsele si servicile firmei. Doriti sa castigati mai multi bani, asa ca incepeti sa va dezvoltati in adancime, ajutandu-i pe cei noi sa-si creeze si sa-si dezvolte propriile retele. Atentie, numai daca-i ajutati sa castige castigati si dvs. Deci va ajutati colaboratori sa faca drumul mai departe spre succes si spre bani. Sa presupunem acum ca fiecare dintre acestia a reusit sub indrumarea dvs. sa inscrie alti 5 membri in retea si ca noi membrii realizeaza cate 1000 PB. Fiecare este platit pentru partea lui de munca.
Venitul pe care il veti obtine in acest caz este urmatorul :

31 000PB x 0,10 $ % = 3100 $ = 93 000 000 lei

Bonusul dvs. va fi :
B.G. = 3 100 $ x 12 % = 372 $ = 11 160 000 lei
Din acest bous firma va scadea bonusul colaboratorilor :

B.C. = 5 x 42 $ = 210 $ = 6 300 000 lei

B.D. = 372 $ - 210 $ =162 $ = 4 860 000 lei
Adaos commercial30% = 30 $ = 900 000 lei

Sistem Progresiv de Recompense =108 $ = 3 000 000 lei

TOTAL = 300 $ = 8 760 000 lei

Ce ati facut pentru acesti bani ? V-ati preocupat si de data acesta de sanatatea dvs.si de aspectul dvs. exterior si ati sponsorizat 5 persoane, care la randul lor, si-au creat propria lor retea. Dar dvs. fiind o persoana ambitioasa doriti sa castigati si mai mult.. Si construiti in continuare si ii ajutati si pe cei de pe ultimul nivel sa-si construiasca si sa-si dezvolte propriile retele. Pentru asta trebuie sa faceti invitatii profesioniste si sa invitati cati mai multi sa vada afacerea. Sa consideram acum ca si acestia au reusit sub indrumarea dvs. sa inscrie alti 5 membri in retea si ca si acesti noi membrii reusesc sa obtina cate 1 000 PB.

Venitul pe care il obtineti in acest caz este urmatorul :

V.A. = 156 000 PB x 0,10 $=15 600 $ = 468 000 000 lei

B.G. = 15 600 $ x 21 $= 3 276 $ = 98 000 000 lei

B.C. = 5 x 372 $ = 1 860 $ = 55 800 000 lei

B.D. = 3276 $ - 1860 $= 1 412 $ = 42 480 000 lei

Adaos commercial 30 % = 30 $ = 900 000 lei

Sistem Progresiv de Recompense= 568 $ = 43 380 000 lei

TOTAL = 2010 $

Iata ca in acest caz ati reusit sa obtineti echivalentul in lei a peste 2 000 $. Este momentul in care sunteti la capatului primului progam de actiune propus, cel de 6-12 luni, care spuneam ca va asigura peste 500 $. Acum sa vedem de ce suntem motivati sa ajutam pe cineva, o persoana foarte ambitioasa , care stie ce vrea de la viata, are un scop bine delimitat, deci este foarte motivata si stie unde vrea sa ajunga. Ajutandu-l, facand o munca inteligenta de construire a unei retele eficiente ati construit impreuna cu acesta o reteea cu peste 100 000 PBG si sa consideram ca reteaua celui pe care l-ati ajutat ajunge sa aiba urmatoarea structura :

Oval:    SP.


Oval: TU
1000
Oval: 15% %% 21%
In acest caz , cel pe care l-ati ajutat a reusit sa acumuleze 100 000 PB, ajungand la un comision de 21 %, deci inseamna ca este manager cu un palmier PM. In acest caz firma CALIVITA va recunoaste meritul si va acorda drept recompensa un VENIT REZIDUAL ( sau drept de autor ) de 5 % raportat asupra volumului rulat in grupul direct sponsorizat.

In acest caz, volumul afacerii este :

V.A. = 100 000 P.B. x 0,10 $ = 10 000 $ = 300 000 000 lei

V.R. = 100 000 $ x 5 % = 500 $ = 15 000 000 lei

Premiul rezidual se ia pe tot timpul vietii si se poate lasa mostenire.

Daca in reteaua dvs. se afla mai multe persoane care au ajuns la comisionul de 21 % pentru fiecare din acestea veti primi cate un drept de autor( VR ). Veti ajunge in situatia in care in 2-5 ani veti ajunge la 6 V.R. atunci venitul dvs. format din adaosurile, comisioanele si drepturile de autor obtinute, la care se mai adauga si celalalte premii sa depaseasca valoarea de 6 000 $ lunar, adica suma care este mentionata ca se poate obtine in cazul celui de-al doilea program, cel pe o durata de 2-5 ani. Credeti ca nu avem in grupul nostru persoane care au peste 200 000 PB. Exista si peste 200 000 PB. Fiind vorba de o afacere va intrebati de ce capital este nevoie. E nevoie de un capital de inceput de aproximativ 11$/an. Mai exista o intrebare. Daca va trebuie experienta. Nu va trebuie pentru ca avem un sistem foarte bine pus la punct pe are poate sa-l invete fiecare, si eu l-am invatat si dvs. il veti invata.

Noi va oferim o activitate care sa asigure 2-3 ore/zi munca si sa ajungem dupa circa 5-10 ani la independenta sau libertatea financiara ( incepand cu 10 000 $

De ce sa nu urcam in masina si sa fim noi soferul si sa stim unde ne ducem si sa nu fim simpli pasageri ocazionali prin propria noastra viata.

Aceasta afacere creeaza oportunitate de castiguri foarte mari ceea ce atrage din ce in ce mai multi oamenii de afaceri si profesionisti in distributie.

Cei care au avut succes foarte mari in aceasta afacere au avut o FORMULA MAGICA pe care o poate urma oricine : ,, SA FII LA LOCUL POTRIVIT LA TIMPUL POTRIVIT’’.

Daca doriti o afacere de succes care sa realizeze lunar o cifra de afaceri foarte mari trebuie implicati sute sau mii de oamenii. Faceti un pas inainte! Asigurati-va sanatatea si situatia financiara ! Alaturati-va firmei Calivita.

Ati vazut aceste cerculete, dar ele nu ne aduc bani daca nu facem munca. Munca care este partea sangeroasa a afacerii. Eu cred ca suntem un popor harnic. Dar avem si multi lenesi. Adevarul ca sunt multi dintre noi care nu ne punem capul la contributie. Nu cu carca se castiga bani, ci cu capul se castiga enorm. Ca angajat nu castigi mult.

Acum suntem in zorii erei informationale, unde regula este sa ai grija de tine, unde folosesti inteligenta financiara si castigi enorm. Scoala nu ne invata asta, ne invata sa fim sclavi la stat sau la patron. Niciodata nu vom ajunge acolo unde am dorit daca continuam ca angajati, viata este grea. Nu ne da nimeni instructiuni de folosire. Toti care lucreaza ca angajati au o problema mai lunga decat banii – timpul.

Noi oamenii suntem lenesi, cautam lucrurile usoare, fara sa muncim si daca se poate deloc, numai sa vina bani. Cautam scuze la toate problemele, fara sa gasim solutii. Cand cineva ia contact cu o oportunitate de afacerii, gaseste tot felul de scuze, ca n-are timp, bani, prieteni, ca nu-i pentru el , ca-i pea tanar sau batran ,etc. etc.

In aceasta afacere invatati lucruri utile pe care nu le invatati in nici o scoala. Singura cale de a reusi in aceasta activitate este sa faceti munca in mod profesoinist. Sa spunem si cate ceva despre MUNCǍ.

Exista 8 pasi pe care trebuie sa-i aveti in vedere daca doriti sa aveti succes in aceasta afacere :

1.SCOPUL –Primul pas care trebuie facut este stabilirea unui scop bine definit si a unor obiective intermediare. El este motorul unei activitatii rentabile. Cine face primul pas, ceilalti pasi vor fi mai usori.

Scopul este ca un far ce ne mentine pe pista si ne previne sa nu ne abatem din drum.

Nu se intimpla nimic, nu se inregistreaza nici un progress daca nu ne stabilim un scop. Oamenii ratacesc in viata daca nu au teluri. Nimeni nu obtine succesul daca nu are un tel. Daca sti de ce, este mai usor sa faci munca.

Poate ceea ce faceti acum dvs. nu va va duce in directia cea buna. De ce ? Pentru ca nu aveti un scop si nu sunteti motivat. Problema este sa va ganditi la viitor si sa vezi ce trebuie sa faci. Trebuie sa va schimbati si sa alegeti alt drum pentru a avea succes si sa depasiti ceea ce faceti acum. Vise, teluri, aici este punctul unde majoritatea oamenilor raman, spun ca este o tampenie sa ai scopuri, teluri, dar nu se intreaba de ce raman la nivelul actual.

In primul si primul rand si in primul rand trebuie scris intr-o agenda sau jurnal astfel nu va exista ca scop, obligatoriu scris si afisat in cele mai accesibile locuri : pe frigiderul din bucatarie, pe oglinda din baie, sau pe tavan, deasupra patului unde dormiti, pentru ca acest scop sa va ,, sara in ochi “ oricand si oriunde sunteti ne va obliga sa-l indeplinim. Este foarte important sa avem un scop in viata? Se pare ca este foarte important, pentru ca cine are un scop scris stie catre ce trebuie sa se indrepte. Unele statistici spun ca numai 4 % din populatia globului au un scop precis in viata. Si, in timp ce acesti 4 % sunt cei care lupta sa-si atinga propriile scopuri, ceilalti 96 %, care nu au scopuri precise in viata, muncesc, ajuta pe ceilalti 4 % sa-si realizeze visele.

Ce doriti sa fiti printre cei 4 % care stiu care le este drumul lor in viata sau printre cei 96% care nu stiu ce sa afca cu viata lor. Sa stiti ca nimeni nu va obliga. Decizia va apartine. Zilnic primim informatii si mereu ajustam scopul pe care ni le-am propus. Primul pas daca-l facem bine, ceilalti vor veni de la sine.


Sa ne propunem scopuri pe termen scurt si termen lung si sa existe un echilibru intre ele. Trebuie sa intindem mana spre viitor, sa vedem casa pe care vrem s-o construim si masina pe care o vom conduce.

Se ne fixam scopul si sa ne vedem ce vom fii peste 5, 10 , 20 de ani. Fara o dorinta intensa de a atinge un scop nu exista motivatie, iar fara motivatie oricine poate abandona de la primele dificultati.

Poate vreti sa vedeti lumea, poate vreti sa va petreceti mai mult timp cu familia, sa locuiti in vile luxoase sau vreti sa conduceti cele mai sofisticate masini, sau poate vreti libertatea financiara etc.

TELURILE sunt obiective marunte, trepte valoroase de piatra care ne conduc la urmarirea atingerii scopului. Stabiliti-va teluri in tot cea ce faceti. lasati-va in voia telului dvs., permiteti-i sa va furnizeze instrumentul automat de care aveti nevoie pentru a atinge acel scop. Unul din scopurile mele este sa vizitez marile piramide din Egipt, Acropole din Grecia, cascada Niagara iar daca vizitez si Marele Zid Chinezesc chiar ca m-am realizat, si multe altele vise care asteapta sa se implineasca. Ce mai avem nevoie in aceasta afacere ? Avem nevoie de un capital, cu care vom porni la drum. Acest capital este este urmatorul pas :2 LISTA DE CUNOSTINTE – este capitalul dvs. in atingerea scopului, pentru ca factorul uman este cheia afacerii. Ea trebuie sa fie cat mai lunga si completa si sa nu faceti greseala de a omite pe cineva, doar pentru ca credeti dvs. ca persoana respectiva nu ar fi interesata de propunerea pe care o faceti. In fond, nu cred ca este nimeni atat de ignorant incat sa nu devina receptiv atunci cand in discutie se afla propria sa sanatate fizica, mentala, materiala, lasati-l pe el sa decida. Sansele de succes sunt egale pentru toti indiferent de varsta, sex, pregatire, convingeri politice, religie etc.. Conteaza numai disponibilitatea de a invata si de a aplica cele invatate.

Fiecare dintre dvs. sa treaca pe lista sa, toate persoanele pe care le cunoaste(minimum 100 persoane) nu-l treceti pe lista dvs. il veti veda pe alta lista. Cu urmatorul pas incepeti munca propriu-zisa. Consuma – este bun. Stie sa scrie si sa citeasca , este bun. Dvs. Alegeti, trebuie sa vedeti concret la fata locului cum se castiga banii. Avand alcatuita lista, puteti trece la cel de-al treilea pas si anume. Cu acest pas incepe munca propriu-zisa.

3.INVITATIA. Faceti invitatii profesioniste, cu informatie ,, 0”, nespecificandu-se nimic despre firma, sistem sau produse ,pentru a nu da persoanei senzatia de ,, deja-vu ’’ referitor la afacere pe care doriti s-o faceti. Ceea ce trebuie sa faceti nu este decat fixarea datei si orei de intalnire pentru prezentatea unei sanse de castig, sa vada persoana ce i se propune, sa vada sansa si nu produse. Sansa asta o cumparati, pentru ca produse cumparati din afacerea voastra. Ce rost are sa mai vina daca i se pare ca stie deja despre ce este vorba in cele 5 minute de explicatii confuze pe care le puteti oferi. Sau daca ii spuneti care este firma si ce produse sunt , poate lui iar placea acestea dar sunt cei dragi de langa ei care pot sa-i deturneze de la aflarea acestei oportunitatii si atunci adio succes. E mai bine sa abondonati decat sa dati informatii partiale. Nu am gasit inca o modalitate de a transmite toate informatiile prin telefon, nu ca este ceva secret dar sunt foarte multe informatii de transmis.

Daca ii spuneti ca-i firma Calivita si produse de sanatate fiecare a auzit pe la colt de strada cateva informatii trunchiate si langa o informatie buna va va spune 33 de informatii neadevarate

Invitatia este un mare pas spre atingerea telurilor.De felul cum o facem depinde reusita afacerii.

Faceti invitatii mereu, sa aveti chef mereu astfel veti avea succes. Daca-i spuneti despre ce e vorba, ii taiati sansa de a i se prezenta profesionist afacerea. Rolul invitatiei este sa va aduca la urmatorul pas care este :

4. PLANUL DE MARKETING. Este esenta oportunitatii si va deveni calauza sigura pentru cei ce vor activa intr-o afacere N.M. Scopul intalnirii este de a expune P.M. Expunerea trebuie sa sublinieze caracterul legal al afacerii si sa evidentieze benificiile acestui mod alternativ de distributie.

P.M. este ca o cheie. Daca o veti arunca, veti pierde ocazia unica de a va putea scimba viata de pana acum.

Daca o veti folosi si o veti folosi mereu si mereu veti deschide cu ea usi, in spatele carora va asteapta planuri de viitor de realizat, incununate de satisfactii depline.

P.M. poate fi prezentat ntr-una din urmatoarele situatii :

- unu la unu ;

- de sufragerie ;

- Open Plan - intr-o sala adecvata.

O problema importanta care se stabileste la sfarsitul P.M. este stabilirea intilnirii de consolidare, care se stabileste individual, cu fiecare persoana in parte. Este foarte important ca I.C. sa fie stabilita de persoana care l-a invitat. Trebuie sa vada in noi persoana care il va ajuta. Intrebam persoana respectiva,, Cand preferati sa intalnim, maine sau poimaine ca sa-i dam lui senzatia ca el a hotarat sa ne intalnim. Deci puneti-l in fata a doua alternative, astfel crezand ca el a hotarat ziua cind va veni la consolidare ii va fi mai usor sa vina.

5. INTALNIREA DE CONSOLIDARE sau intalnirea a 2-a

Este un pas foarte important pe care multi il neglijeaza, unde se ia decizia . I.C se stabileste :

- dupa maximum 48 de ore, de la prezentarea P.M.

se da raspuns intrebarilor pe care le pun persoanele care au participat la P.M. Discutia se particularizeaza functie de studii, timp alocat colaborarii, implicare si interes financiar. Fiind vorba de viitorul fiecaruia dintre noi, de viitorul familiei, este necesara o decizie informata.


Cand stabiliti I.C. sa va confirme ca vine sigur, daca nu vine sa va telefoneze cand va veni. ,, Trebuie sa veniti la I.C. sa va convingeti sigur ca afacerea functioneaza si ca oamenii care au reusit au avut incredere in ea si a urmat-o pas cu pas. Noi va oferim o sansa, este treaba dvs. daca doriti sa intelegeti sau nu aceasta afacere’’. Daca nu veniti la a doua intalnire se poate sa nu fie asa cum credeti dvs. sau cum v-a spus familia si prieteni. Ei poate va vor binele dar fiind niste amatori in aceasta afacere, ce solutii profesioniste pot sa va dea, dvs. trebuie sa va convingeti daca afacerea functioneaza sau nu, asta numai daca veniti la intalnirea a doua ca sa lamuriti probelemele aparute. Dupa ce va lamuriti si eliminati prejudecatile, este normal sa le aveti. Eu am crezut pana sa vin aici ca se vinde.

Poate ca ganditi ca ceea ce v-am spus eu nu-i adevarat. Poate aveti dreptate si ramaneti la nivelul la care sunteti. Daca dvs. aveti dreptate ca ceea ce v-am spus eu nu-i adevarat, ar schimba cu ceva viata dvs. si a familiei dvs. Daca vreti mai multe informatii, luati legatura cu cel care v-a invitat si sa-l intrebati ce trebuie sa faceti si sa va duca la acele persoane care au avut succes.

Eu sunt fericit ca nu am gandit ca dvs., am ales alta dreptate si asta mi-a schimbat viata si sunt pe drumul cel bun al succesului. Ce preferati sa aveti dreptate si sa ramaneti la nivelul la care sunteti acum sau sa-mi dati dreptate si sa va schimbati din toate punctele de vedere si sa fiti bogat. De ce trebuie sa veniti la intalnirea a 2-a ? Pentru ca dintr-o sedinta nu se pot intelege toate principiile acestei afaceri. Este ca si cum v-as intreba eu acum ,,Ati sari dintr-un avion fara parasuta pentru 2000 de dolari”? ,,Desigur ca nu as sari “, va fi raspunsul dvs. Venind la a 2-a sedinta sau la a treia veti afla ca avionul este la sol! Asa este si cu afaceera noastra, veniti la mai multe sedinte si aflati adevarata fata a afacerii si cum trebuie sa va implicati ca sa aveti succes. Ati vazut cum pierdeti bani?

Scopul I.C. este de a face selectia, este descoperirea motivatiei a celor care vor sanatate si bani, vrei sau nu vrei sanatate sau bani? Al saselea pas este acela de a deveni :

6. CONSUMATOR fidel, 100% al produselor care fac obiectul afacerii in care sunteti implicati. Daca dvs. nu sunteti convins de eficacitatea lor, nu puteti convinge pe altii, nu puteti sa le prezentati cu entuziasmul celui care este sigur de eficienta lor.totii avem carente de vitamine si minerale. Daca le luam de la farmacie pierdem banii iar daca le luam din afacerea noastra vom castiga. V-a felicitat cineva ca ati luat produse de la magazine. Banii vin din consum, toata viata am consumat, ne-a platit cineva ca am consumat, categoric ca nu, consumul oricum il facem, dar aici consumand din afacerea noastra vom fi platiti, Avand acces la produse naturale de calitate superioara este normal sa le consumam din propria afacere. Produsele sunt foarte concentrate si au un miros specific. Stiti a ce miros? Miros a bani, ori de cate ori facem cumparaturi din propria afacere realizam puncte bonus, iar acestea ne aduc bani. Cati ? Depinde de volumul rulajului realizat in propria retea. Straduiti-va sa va familiarizati cu produsele, astfel veti fi convins de calitatile lor, si-i veti convinge mai usor pe ceilalti sa le consume.

Majoriatatea ne petrecem viata la nivel de consumatori, unde castigam ceva ? Desigur, nu castiganm nimic.

7. ACCES LA INFORMATII. 90 % din informatii sunt pentru pregatirea noastra. Baza dezvoltarii permanente a retelei de afacerii o constituie implicarea si perfectionarea personala. Aceasta se face prin carti, casete, seminarii, astfel creste eficienta muncii dvs.

Spalati-va creierii cu principiile C. Daca aveti impresia ca acei care castiga peste 1000 dolari/luna ii iau fara sa se instruiasca va inselati.Instruirea reprezinta fundatia pe care se construieste succesul in aceasta afacere. Cand veti intelege de ce este importanta instruirea si cum sa demarati propriul program de instruire, veti face primul pas urias pe drumul construirii unei afacerii proprii, de mare succes si veti ajunge la adevarata libertate financiara.

Un profesionist intelege clar ca poti termina scoala dar educatia niciodata. Educatia este experienta care dureaza toata viata. Ca sa devii competent trebuie sa te instruiesti. Investiti in educatie. Educatia va ajuta sa va modelati mintea, s-o antrenati, sa abordati situatii noi si sa rezolvati problemele. O educatie solida este investitia pe care o puteti face in dvs. insiva. Investiti in ideiile care va ajuta sa porniti la drum. Educatia reala, in care merita sa investim, este ceea care ne intareste si ne deschide mintea.

Toti pot sa treaca linia de sosire daca se instruiesc si fac activitatea cum trebuie pas cu pas.

Instruindu-ne ne dezvoltam calitatea cea mai de pret, puterea minti. Bine focalizata, te va conduce spre adevaratul succes. In viata ai libertatea de a alege incotro sa-ti indrepti puterea mintii – fii intelept cand faci aceasta alegere, pentru ca este in joc propriul destin. Traieste-ti fiecare clipa astfel incat puterile nemarginite care sunt incatusate in tine sa te schimbe si sa schimbe lumea. Numai prin instruire poti elibera aceste forte care sa-ti permita sa dobandesti succesul in orice actiune, precum si fericire si seninatate in viata. Ca sa ajuti oamenii trebuie sa te instruiesti. Prin instruire descoperim ceea ce scoala nu ne-a invatat, descoperim multe resurse ascunse in noi, eliminam atitudinea negativa. Cei mai multi nu cred ca dintr-o activitate asa de simpla de 2-3 ore pe zi se poate castiga asa de multi bani. Nu e logic, spun ei : ,,Eu am muncit asa de mult si dabia imi castig existenta si el imi spune sa muncesc mai putin si sa castig mai mult”. Daca vrei sa te schimbi, vii de la serviciu si te duci la o sala cu invitati – e greu d-le. De dvs. Depinde ce decizie vreti sa luati

Nu uitati, cu Calivita International veti fi mai in forma, mai in fata mai cu viata.

Programul de carti recomandate :

a)       de nutritie, Dr. Emile G Bliznakov, Gerald L Hunt : ,,Nutrientul Miracol C Q10”, Dr. Peter J.D. Adamo : ,, Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine:

b)       de sistem, Don Failla : ,, Bazele M.L.M.- Cum se Construieste o Structura M.L.M.Plina de Succes “ Jonh Kalench : ,, Cea Mai Mare Sansa din Istoria lumii “.

c)        atitudine,Napoleon Hill; ,, De la Idee la Bani “ ,, Puterea Magica a Gandului”.

Programul de casete audio si video recomandate : ,, Putem ‘Alege Succesul” ,,Stapaneste-ti Viata” ,,Intrebari si Raspunsuri “ ,, Primii Pasi “. Pe casete aveti oameni minunati care au spus da afacerii ,si au facut munca im mod profesionist si ne arata cum au reusit si ne invata ca sa scurtam drumul si sa nu facem greseli ca ei si sa ajungem mai repede la succes. Casetele fac munca in locul nostru.

Programul de seminarii :

a)       teme medicale : Trainig-uri, Conferinte Medicale Nationale si Internationale, Seri Medicale , avand drept scop cunoasterea rolului suplimentelor alimentare in preventia bolilor de nutritie.

b) teme de afaceri: Instructaje, Seminarii de Tehnica si Motivatie, Seminarii de Succes, care se organizeaza periodic de Grupul de Consultanta sau de Compania California Fitness.

Participati la seminarii unde vedeti oamenii de succes, pentru a va motiva si a va schimba atitudinea si a avea succes. Seminariile mari pregatesc si nasc lideri mari.

8. Ultimul pas , dar nu cel mai important este capacitatea dvs.de a lucra in ECHIPǍ, care este garantia succesului. Aici invatam sa facem sincronismul echipei cu sponsorul, cu colaboratori. Numai cu oameni care muncesc in echipa si fac munca profesionist se poate ajunge la succes.Toti formam aici o echipa, fata de serviciile clasice unde toti dau din coate sa urce cat mai sus, unde inclusiv seful va pune piedici ca sa nu-i luati locul. Niciodata nu esti singur in aceasta afacere, esti ajutat pe linie sponsoriala.Trebuie sa stiti ca si lucrand individual puteti obtine rezultate destul de bune, dar adevaratele rezultate le veti obtine numai atunci cand veti accepta sa lucrati in colaborare cu ceilalti. Intotdeauna ajutorul echipei va fi determinant pentru succesul dvs. Indrumarile liniei sponsoriale superioare, a grupului de consultanta, a celor care au reusit va vor fi de un real ajutor in munca. Impreuna veti face lucruri pe care daca ati incerca sa le organizati singur va fi imposibil.

Sa invatam sa ansamblam oamenii sa lucreze in echipa, aceasta este reteta succesului.

- cereti si transmiteti informatia de sus in jos ;

- gasiti oamenii care sa gandeasca si sa simta la fel ;

- pregatit-i, oferiti-le ( contra cost ) materiale pentru instruire ;

Aveti. asadar , 2 posibilitati de a lucra in aceasta afacere :

1.Deveniti consumator la pret cu amanuntul si va procurati produsele prin intermediul celui care v-a invitat;

2.Cea mai avantajoasa posibilitate este aceea in care deveniti partener la profit fiind un colaborator activ, care construieste retele. Indiferent de ce alegeti, noi va respectam optiunea si va dorim succes.

Plate licentei nu te va duce la succes, ci numai daca puneti la munca instrumentele necesare, carti, caste, seminarii.

Cand ajungeti acasa o sa auziti doua voci, care spun cam asa : prima voce este d-l Succes.Intotdeauna incepe d-l Succes. De cand asteptai tu sa castigi bani, sa nu depinzi de nimeni, apuca-te, e ceva in plus, chiar daca nu castigi mult. Asta inseamna sa iesi din zona ta de confort, sa te schimbi si mai ales sa-ti schimbi mentalitatea de angajat. D-l succes va va da solutii pentru un nou stil de viata in care puteti ajuta foarte, foarte multi oameni sa-si depaseasca conditia de acum, veti progresa in toate punctele de vedere si veti vedea viata din alt unghi, veti avea o alta vibratie si armonie. Cea de a doua voce- D-l Esec va va spune : Ai vazut tu vreun roman mort de foame ca nu a muncit suplimentar, mai bine stau acasa ma uit la televizor, mai ies cu un prieten la o bere, ce daca nu castig bani multi, banii nu aduc fericirea. Asa ca e mai comod sa nu fac nimic. D-l Esec ne va da solutia pentru tabieturile noastre si pentro o viata la limita existentei, plina de lipsuri si de mizerie morala si sociala. Asa ca reflectati:


Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu RebreanuScriitori romani