Aranjare desktop referat

Aranjare Desktop

 

  Cu cat ai mai multe programe instalate in computerul tau, s-ar parea ca sunt necesare tot atatea Shortcuts pe Display; aceste Shortcuts minimalizeaza redarea frumusetii imaginilor programului Webshots Desktop (sau al unui Screen Saver).
        Pentru remedierea acestor neajunsuri exista 2 solutii:

Solutia nr. 1 (principala)
  47596pdr41gkj8k

1.1).- Se deschide in C un folder cu un nume scurt pentru a nu ocupa mult loc in Toolbars;

1.2).- In acest folder se deschid cateva dosare noi, cum ar fi:

     1.2.1).- Specials (in care aduci Shortcut - urile programelor folosite in mod curent);

     1.2.2).- Programs (in care aduci Shortcut - urile programelor instalate in computer); dk596p7441gkkj

     1.2.3).- Games (in care aduci Shortcut - urile jocurilor instalate in computer);

     1.2.4).- Internet (in care aduci Shortcut - urile programelor utilizate in Internet);

     1.2.5).- Miscellaneous (in care aduci Shortcut - urile programelor gen Microsoft Reader);

     1.2.6).- Audio - Video ( in care aduci Shortcut - urile programelor audio si video).

1.3).- Apoi click right-mouse pe bara de jos a programului Windows, alegi optiunea Toolbars, iar de aici New Toolbar; va apare o casuta de dialog si te duci in C la folderul creat anterior si OK.

1.4).- Trebuie sa apara in bara programului Windows, in partea stanga, denumirea folderului creat; trage-l cu left-mouse in partea dreapta spre micile icons deja instalate; va apare numele folderului cu doua sageti in partea superioara (ceva de genul Nume>> . Acum totul este OK.

1.5).- Click pe >> din dreapta numelui folderului si va apare denumirea tuturor dosarelor de la punctul 1.2, iar daca faci click cu left-mouse pe un dosar va apare lista Shortcut - urilor programelor pe care le poti accesa.

Solutia este simpla si rapida in exploatarea curenta a oricarui computer.

1.6).- Dupa ce te convingi de buna functionare si ca ai adus toate icon - urile din Display aici prin Copy & Paste, le “razi” de pe Display ramanand doar My Computer si Recycle Bin pe care le muti unde doresti ca sa deranjezi cat mai putin imaginile programului Webshots Desktop sau click right-mouse pe Desktop, alegi optiunea Line Up Icons si ele se vor alinia corect si asa vor ramane la viitoarele lansari ale PC.

1.7).- Acum Display -ul este liber pentru a putea vedea imaginile afisate de programul Webshots Desktop.

 

Solutia nr. 2 (rezerva)

  47596pdr41gkj8k

Aceasta solutie se poate aplica numai daca in computerul tau este instalat complet programul Microsoft Office 2000 ori XP, sau daca ai CD - ul cu programul respectiv, ori ai KIT - ul de instalare in harddisk - ul computerului.

a).- Pentru a vedea daca ai instalat integral acest program, vezi daca in Start > Programs exista Microsoft Office Tools, iar daca exista, intri si vezi daca ai Microsoft Office Shortcut Bar. Daca sunt, totul este OK si se poate aplica solutia nr. 2.b).- Daca nu exista, vezi in C daca ai un folder cu denumirea de KIT si daca in el este Microsoft Office. Daca exista este bine si ceri repararea programului; vor apare datele enuntate la punctul a.

c).- Acelasi sistem se poate aplica si in cazul cand ai CD - ul cu programul Microsoft Office.

Nota valabila pentru punctele b sau c privind modul de ”reparare“ a programului Microsoft Office 2000 sau XP

Se cauta denumirea: DATA1.MSI si click pe ea: la aparitia ferestrei de dialog ceri repararea cu pastrarea tuturor Shortcut - urilor existente in computer; repararea / reinstalarea dureaza destul de mult, apoi computerul se autorestarteaza si in final programul ar trebui sa fie instalat integral in harddisk; dupa ce ai datele de la punctul a, ceri instalarea barei suplimentare a programului Microsoft Office, dand click pe Microsoft Office Shortcut Bar; va apare o bara suplimentara pe care cu ajutorul mouse - ului o dirijezi sa se instaleze in partea dreapta, pe verticala a Display - ului; dupa instalarea acesteia, poti trece la aplicarea solutiei nr. 2:

2.1).- Click right-mouse pe Microsoft Office si alegi optiunea Customize. Toate modificarile aferente solutiei nr. 2 se fac din acesta fereastra de dialog.

2.2).- In prima fereastra din Customize - respectiv View - alegi culoarea barei; in acest sens bifeaza Use Standard Toolbar Color pentru a avea aceeasi culoare ca a programului Windows.

2.3).- In a doua fereastra din Customize - respectiv Buttons - este ceva mai mult de lucru.

2.4).- In primul rand vei renunta la afisarea in bara prin debifarea unor functii foarte putin utilizate cum ar fi: New Office Documents, Open Office Documents, New Message, New Appointment, New Task, New Contact, New Jurnal, New Note. Acest lucru este necesar si pentru a creea spatiu liber in bara pentru alte programe din computer.

2.5).- Apoi aduci Shortcut - urile programelor si functiilor strict necesare utilizarii normale a computerului; se executa din Customize - respectiv Buttons - prin actionarea Add File si alegerea ta, apoi din Move poti misca in sus sau in jos icon - ul respectiv fata de celelalte icons existente in bara; deasemenea se pot separa icons cu Add space, se pot schimba denumirile icons prin Rename etc.

Suplimentar se vor aduce urmatoarele: Microsoft Explorer, Norton System Works, Outlook Express, My Documents, Internet Explorer, Irfan View, Calculator 98, Modem monitor, Phone Book etc. (totul este in functie de spatiul disponibil in bara).

2.6).- Astfel vei avea la indemana lansarea principalelor programe fara a mai avea Display - ul incarcat de icons ! Aranjarea acestora intr-o anumita ordine pe bara ramane la latidudinea fiecarui utilizator, la fel si separarea acestora prin spatii etc.

 

 Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu RebreanuScriitori romani