Scurta istorie in viata francmasoneriei referat

La 20 octombrie 1920, ziarul La Vieille France publica in numarul 195 un articol scris de un autor rus, din care citam: "Este o asemanare izbitoare intre Protocoalele Maestrilor Francmasoneriei si discursul rabinului Reichhorn pronuntat la Praga in 1869 la inmormantarea marelui rabin Simeon-ben-Iehuda si publicat de Readcliffe, care a fost asasinat pentru ca l-a publicat. Sonol, care-l adusese pe Readcliffe la funerariile la care a vorbit Reichhorn, a fost ucis intr-un duel, la scurt timp dupa aceea. Ideile generale formulate de rabin sunt gasite pe larg in Protocoale." La 10 martie 1921, in numarul 214, ziarul a publicat apoi discursul rabinului Reichhorn. Nu stim cine a scris Protocoalele Maestrilor Francmasoni (se presupune ca sunt note luate dupa discursuri tinute de dr. Theodore Herzl), dar stim cine a fost marele rabin Simeon-ben-Iehuda si cine a fost rabinul Reichhorn. Iata discursul rabinului Reichhorn:
"1. Noi, inteleptii francmasoni, avem obiceiul sa ne intrunim in Sanhedrin la fiecare suta de ani ca sa trecem in revista progresul realizat in munca de stapanire a lumii pe care ne-a promis-o Iehova, si victoriile noastre impotriva dusmanului nostru, crestinismul.

2. Anul acesta, reuniti la mormantul veneratului nostru Simeon-ben-Ihuda, ne putem mandri ca secolul care s-a scurs ne-a adus foarte aproape de tel si ca acest tel va fi in curand atins.

3. Aurul a fost si va fi intotdeauna o putere irezistibila. Manuit de experti, va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei ce-l au si obiectul invidiei celor ce nu-l au. Cu aur poti cumpara cele mai nestapanite constiinte, poti fixa valoarea tuturor lucrurilor, pretul tuturor produselor, poti finanta imprumuturi catre state si apoi ai statele la dispozitie.

4. Deja principalele banci, bursele intregii lumi, creditele tuturor guvernelor, sunt in mainile noastre.

5. Cealalta mare forta este presa. Repetand fara intrerupere anumite idei, presa reuseste ca in cele din urma sa le impuna de parca ar fi fapte reale. Teatrul ne aduce servicii asemanatoare. Pretutindeni, presa si teatrul asculta ordinele noastre. (Putem adauga televizorul care nu se inventase inca). 38265mki32llq1r

6. Laudand intr-una DEMOCRATIA, ii vom diviza pe crestini in partide politice, le vom distruge unitatea nationala, vom semana peste tot discordie. Redusi la neputinta, se vor prosterna in fata LEGII BANCILOR NOASTRE, caci noi suntem totdeauna uniti si totdeauna fideli cauzei noastre. (Nota: intotdeauna strans uniti in lupta comuna impotriva crestinismului si a crestinilor, dar foarte dezbinati si la cutite intre ei).

7. Ii vom impinge pe crestini la razboi exploatand mandria si prostia lor. Se vor masacra reciproc si vor face loc unde sa ne punem oamenii nostri.

8. Mosia totdeauna a insemnat influenta si putere. Vom faramita marile domenii teritoriale in numele dreptatii sociale si a egalitatii; vom imparti fragmentele la tarani, care le doresc din tot sufletul si care curand ne vor fi datornici, ca urmare a costului de productie. Capitalul nostru ne va face stapanii lor. Atunci noi vom deveni marii latifundiari si stapanirea asupra pamantului ne va consolida puterea. (Nota: rabinul spune adevarul. Nu trebuie decat sa examinam cine este azi proprietarul palatelor si mosiilor marilor case nobiliare din trecutul Europei).

9. Sa incercam sa inlocuim circulatia aurului cu bani de hartie. Cuferele noastre vor inghiti aurul si noi vom dirija valoarea hartiilor care ne vor face stapani pe toate pozitiile. (Nota: din nou, rabinul spune adevarul. Dolarul e de hartie, si rezerva de aur de la Fort Knox a Statelor Unite a fost transferata in bancile particulare dominate de casa Rothschild; Statele Unite nu mai au, la drept vorbind, tezaur). kl265m8332lllq

10. Intre noi sunt multi oratori buni, capabili sa se prefaca entuziasti si sa convinga gloata. Ii vom imprastia printre popoare ca sa anunte schimbari care vor aduce fericire speciei umane. Cu aur si cu linguseli vom castiga proletariatul care se va angaja singur sa distruga capitalismul crestin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica si pretul celor necesare pentru trai, astfel incat profitul nostru va fi si mai mare.

11. Astfel vom pregati revolutii pe care le vor face crestinii si ale caror fructe le vom culege noi.

12. Atacandu-i si batjocorindu-i, le vom face preotii mai intai ridicoli, apoi odiosi si le vom face religia la fel de ridicola si odioasa ca preotii. Atunci noi vom fi stapani pe sufletele lor, pe baza atasamentului pios pentru propria noastra religie si a superioritatii sufletului nostru.

13. Ne-am instalat oamenii nostri in toate pozitiile importante. Trebuie sa ne straduim sa le furnizam goimilor sneevrei; literal, cuvantul ebraic GOI (plural: GOIM) inseamna "animal", aceasta reflectand deosebit de clar atitudinea satanica, antiumana pe care o are francmasoneria fata de umanitatet avocati si medici; avocatii cunosc toate interesele; doctorii, odata patrunsi in casa, devin confesorii si directorii constiintelor. (Nota: dam un exemplu de pe vremea cand au fost rostite aceste cuvinte: in 1919, in Polonia si Rusia evreii reprezentau 14% din populatie, dar detineau 84% din intreprinderi, erau 20% din scriitori, 51% din profesori, si 24% din doctori. Cuvintele rabinului au avut ecou: de atunci proportia lor in aceste domenii a crescut mult).

14. Dar mai presus de orice sa monopolizam invatamantul. Acesta va fi mijlocul prin care vom raspandi idei care ne sunt utile si vom forma mintile copiilor dupa cum ne convine noua.

15. Daca vreunul dintre ai nostri cade cumva pe mana justitiei crestinilor trebuie sa-i sarim in ajutor; gasiti cati martori puteti ca sa-l salvati de judecatori pana cand vom fi doar noi judecatorii.

16. Umflati de ambitie si vanitate, regii crestinilor se inconjoara cu lux si armate. Le vom pune la dispozitie toti banii de care are nevoie nebunia lor si astfel ii vom duce de capastru.

17. Sa nu impiedicam casatoriile tinerilor nostri cu fete crestine, caci prin ele vom pune piciorul in cele mai inchise cercuri. Daca fiicele noastre se casatoresc cu goimi va fi la fel de bine pentru interesul nostru, caci copiii mamelor evreice sunt ai nostri. Sa propavaduim ideea amorului liber, ca sa distrugem atasamentul femeilor crestine pentru principiile si practicile religiei lor.

18. Timp de secole in trecut fiii Israelului, dispretuiti si persecutati, au muncit ca sa-si deschida drum spre putere. Acum au ajuns la tinta. Acum ei au in mana lor viata economica a blestematilor de crestini; si influenta lor determina politica si moravurile.

19. La ora potrivita, dinainte stabilita, vom dezlantui revolutia, care, ruinand toate clasele crestinismului, ii va inrobi definitiv pe crestini noua. Astfel se va infaptui promisiunea pe care Dumnezeu a facut-o poporului sau".

Exista o conspiratie al carei scop este divizarea speciei umane in doua: pe de o parte o plutocratie putin numeroasa, care se alege si perpetueaza singura, slujita de o nomenclatura de tip comunist, menita sa stapaneasca toate averile lumii si sa se bucure de toate privilegiile si pe de alta parte masele imense de sclavi, serbi, iobagi, goimi - "ceilalti". Unii autori apreciaza ca aceasta elita plutocratica consta din 300 de clanuri, ca tribul Rothschild, raspandite prin toate tarile lumii. Refuzand adesea sa colaboreze cu natiunile gazda, in dusmanie ascunsa cu acestea, evreii isi inchipuie ca toti fac parte din aceasta elita a celor 300 de clanuri, cand in realitate sunt doar un instrument in mainile plutocratiei. Pervertirea organizata a culturii si educatiei serveste scopurilor plutocratiei. Distantarea dintre plutocratie si imensele mase de serbi se realizeaza nu numai prin eliminarea clasei de mijloc, care este cea mai productiva si mai inventiva clasa, de fapt unica productiva, ci si prin incapacitatea intelectuala a celor destinati sa fie serbi. Dupa peste 60 de ani de degradare a invatamantului public american, conspiratia oculta este multumita de rezultate; absolventii liceului american sunt in mare proportie aproape analfabeti; a sosit momentul inregimentarii "vitelor cu fata umana". "atat presedintele Bush cat si Clinton militau pentru adoptarea unor Scopuri Educative Nationale", scrie comisia Nationala pentru Educatie in raportul ei din aprilie 1994. Metoda de manipulare intr-o "democratie de tip occidental" este clasica: conspiratia oculta creeaza o criza (finantand activitati distructive), apoi analizeaza criza si prezinta publicului solutia, care consta dintr-un si mai mare control central pentru combaterea crizei. Publicul este hipnotizat sa ceara solutia prezentata; iar daca publicul nu o cere, mass-media, aservita conspiratiei, pretinde ca publicul o cere. Fiecare cititor, care stie ca el personal n-a cerut-o, isi imagineaza ca altii au cerut-o.Toti cei care au contribuit la indobitocirea natiunii americane au cazut de acord ca aceasta este indobitocita. Acum tot ei vin cu solutia: prelungirea anului scolar si eliminarea vacantelor, prelungirea orelor de clasa astfel incat copiii sa nu-si mai vada parintii aproape deloc.

Profesorii s-au consolidat prin sistemul de "tenure" (numire definitiva pe post) astfel incat acum pot face tot ce vor nestingheriti: profesorii primesc salarii exorbitante comparativ cu volumul de munca pe care il depun; nu mai predau, lasand aceasta treaba in grija studentilor post-universitari; modifica programa analitica dupa interesele lor personale; ii pedepsesc pe cei care predau bine, ca sa-i faca sa dispara si sa nu se vada diferenta; isi dedica timpul unor cercetari inguste care sa le sporeasca numarul de titluri publicate; inventeaza si folosesc un jargon artificial care sa ascunda vidul si ineptia scrierilor lor; au monopolizat revistele de specialitate si produc tone de publicatii inutile si inepte, cu singurul scop de a-si lungi lista de lucrari publicate; au creat un sistem de cenzura care nu permite nimanui sa-i critice; in literatura si arte au creat analfabetism si lipsa de cultura; in sociologie au creat o pseudo-stiinta vecina cu magia; in stiintele exacte se ocupa doar de propriul lor interes imediat; in pedagogie promoveaza mediocritatea, devastand astfel intregul sistem de scolarizare; au reusit astfel sa desfigureze intreaga civilizatie.

*

* *

Au trecut mai bine de doi ani de cand presedintele Statelor Unite, Bill Clinton, a fost inaugurat festiv la Casa Alba. Ce a realizat insa in acest rastimp?

Iata cum arata America astazi, asa cum este descrisa prin cuvintele istoricului Ralph Epperson: "ziarele sunt pline in zilele noastre de stiri despre cresterea exploziva a numarului de divorturi; despre maltratarea crescanda a copiilor de catre unii parinti; despre numarul tot mai mare de violuri; despre cresterea continua a numarului celor care citesc materiale pornografice; despre cresterea continua a talhariei; despre cereri care solicita sa se instituie un guvern mondial; despre insistenta tot mai mare de a se urmari sa se darame granitele nationale; despre tot mai multe biserici crestine inchise pentru ca nu vor sa se supuna cenzurii guvernului. Dar oare de unde vin toate acestea? De ce toata mostenirea trecutului, granitele nationale, dreptul de a avea o religie liber aleasa, dreptul la avere personala si alte drepturi sunt asa de acerb atacate? Oare exista persoane si organizatii secrete care doresc sa schimbe ordinea de baza a lucrurilor? ("The New World Order - Noua Ordine Mondiala", Introducere).

Redam in continuare un fragment dintr-o scrisoare scrisa de Craciun in anul 1993 de catre un american, prietenilor lui din Romania: "Recent s-a intors un cunoscut dintr-o excursie tur in Polonia, Cehoslovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Turcia. Romania i-a facut insa cea mai deplorabila impresie. Mizerie neagra, delasare, coruptie, o tara complet devastata economic si moral, prada speculantilor politici si financiari. Greu de spus cat va dura situatia actuala cu toate efectele ei, nu numai asupra economiei (care se simte cel mai acut), dar mai ales asupra conditiei morale a tineretului. S-ar parea ca toate scursorile, putrefactiile si viciile din vest (si multitudinea lor e impresionanta) - variate si raspandite in toate straturile sociale de la omul de rand pana la cel care dicteaza soarta tarii si in ultima instanta poate chiar a lumii) - si-au gasit deja locul de "cinste" in noua societate romaneasca.

Vestile pe care le-am primit sunt deprimante si ne dor. Am dori sa va spunem un cuvant de incurajare, dar din pacate viitorul ni se pare sumbru, fara solutie nu numai pentru Romania ci pentru intreaga omenire. In ultimii 10-15 ani ne-am straduit sa ridicam valul care acopera lupta politica din culise si pe masura ce adunam date, uraciunea ce s-a dezvaluit era din ce in ce mai surprinzatoare si de necrezut... marea majoritate a oamenilor sunt obsesiv preocupati de necazurile lor personale intr-o economie falimentara si intr-o societate terorizata de o violenta exploziva alimentata de o mass-media si legislatii strambe; ei nu au timp si interes pentru viata politica si, ce este mai tragic, au fost si sunt permanent conditionati de francmasoni sa creada tot ce scrie in ziare. Si ziarele mint. Ziaristii de aici sunt practic niste prostituati in meseria lor, fiind platiti extrem de bine (peste un milion de dolari pe an!); ei nu isi risca aproape niciodata viitorul financiar pentru echitate sociala, dreptate si adevar, ci asculta slugarnic de poruncile celor care tin haturile. Iar cei care tin haturile sunt francmasonii, care fac parte din consortiul international al bancilor, care au decis crearea Fondului Monetar International si a Natiunilor Unite si care imping lucrurile cu determinare spre un guvern mondial, ce va pune capat tuturor libertatilor individuale. In momentul in care acest vis (sau mai bine zis acest cosmar) se va implini, omenirea va intra in cea mai neagra epoca din care, daca va fi in stare sa iasa, o va face cu sacrificii omenesti si materiale imense. Traim apogeul unei conspiratii francmasonice diavolesti, care a inceput cu secole in urma si numai la sfarsitul secolului trecut au inceput sa se concretizeze evenimentele conform planului lor.

In 1913, dupa cateva incercari nereusite, bunicul lui David Rockefeller a izbutit sa introduca o lege conform careia Congresul, contrar Constitutiei, cedeaza dreptul de a crea banii pentru gospodarirea natiunii unui grup de banci caruia ii da numele de Federal Reserve Bank: "Federal" ca sa dea iluzia ca este vorba de o institutie guvernamentala si nu privata. Cand Congresul decide ca are nevoie de bani pentru orice actiune (drumuri, poduri, aparare, etc.), in loc sa creeze bonuri care sa le puna in vanzare, se adreseaza acestei adunaturi de banditi internationali, toti francmasoni, care creeaza banii din vant si cu dobanda! Ca un exemplu ultrasimplificat, Congresul cere spre exemplu 1000 de dolari, banca ii livreaza cu 10 la suta dobanda, ceea ce inseamna ca Congresul dintr-un fond de 1000 de dolari trebuie sa restituie bancii 1100 de dolari. Suta de dolari dobanda trebuie platita si din nou Congresul se adreseaza bancii pentru un imprumut, ca sa aiba cu ce plati dobanda veche. Din 1913 pana acum datoria guvernului american catre acesti bancheri s-a ridicat la aproape patru trilioane de dolari, la care se adauga datoriile individuale ale cetatenilor care fac imprumuturi pentru case, masini, etc; si astfel, toate bancile sunt afiliate la aceasta banca centrala. Se estimeaza ca datoria totala este intre 12-16 trilioane de dolari, o suma care depaseste de cateva ori toti dolarii care exista in circulatie in toata lumea. Optzeci la suta din taxele pe care le platim se duc deci in buzunarele bancilor internationale pentru plata dobanzii anuale. Tara este falita, politicienii, majoritatea francmasoni, sunt alesi dupa gradul de servilism, cine ridica capul este discreditat de catre mass-media cu un sistem infailibil: ti se pune o eticheta de rasist, alb extremist, separatist si, daca doreste sa te distruga total, atunci esti declarat antisemit. Un fapt ciudat: bancile care participa la acest Federal System sunt aceleasi care au finantat revolutia bolsevica; numai doua dintre ele sunt in Statele Unite, restul sunt in Europa. Un ultim amanunt: toate legile votate de catre Congres pot fi atacate juridic daca exista motive ca sa fie considerate neconstitutionale. Pentru sistemul bancar centralizat, Congresul a votat o lege speciala, prin care se face ilegala orice fel de actiune judiciara indreptata impotriva lui. Si in plus nimeni, nici Congresul, nici Presedintele, nu are dreptul sa cerceteze legislatia bancara si nici manevrele bancilor in bursa internationala. Cati stiu faptele acestea? Un numar uluitor de mic. Cei care cauta sa dezvaluie cu curaj complotul francmasonic mondial sunt aruncati in puscarie, asasinati, distrusi financiar. Acest lucru se intampla si in Europa. Toate guvernele vestice au grave probleme financiare - si asta din cauza ca au adoptat acelasi sistem bancar. Care este rezultatul acestui control total asupra guvernelor? Acum cativa ani, un senator a declarat ca nu Uniunea Sovietica este cea care raspandeste comunismul in lume, ci guvernul american. Si este perfect adevarat. Inca de pe vremea celui de-al doilea razboi mondial, regimul sovietic a fost favorizat de catre toate administratiile americane. Roosevelt, pe motiv ca o ajuta economic, i-a trimis Uniunii Sovietice o presa si hartie pentru a tipari dolari, ceea ce a avut drept rezultat un influx masiv de spioni. Truman l-a ajutat pe Mao Tse Tung sa preia puterea in China, pe continentul Asiei. China nationalista a fost data afara din Natiunile Unite si inlocuita cu China comunista de catre presedintele asa-zis "conservator" Nixon. Eisenhower a furnizat alimente pentru armata sovietica cand a "eliberat" Cehoslovacia. Carta Natiunilor Unite a fost scrisa de o banda de comunisti din Statele Unite, intre care Dexter White si Alger Hiss. Primul s-a "sinucis" cand au inceput investigatiile cu privire la activitatea lui subterana - ca sa nu poata dezvalui numele altor tradatori -, iar cel de-al doilea a fost bagat in puscarie, pe timp de 20 de ani pentru spionaj in favoarea Uniunii Sovietice. Douazeci de mii de soldati americani, care au fost luati prizonieri de catre armatele sovietice in timpul celui de-al doilea razboi mondial, nu s-au mai intors; toate administratiile au cunoscut acest fapt si singurul efort pe care l-au depus cu indarjire a fost sa acopere adevarul de ochii lumii. Murdaria a iesit la iveala anul trecut. Mare zarva? Nicidecum! Majoritatea ziarelor n-au pomenit un cuvant, iar Congresul a luat nota in tacere. Reactia celor din public, care au aflat, a fost de genul: "Ce poti sa mai faci dupa atata vreme; si-asa au murit desigur cu totii!" Dar, acelasi lucru s-a petrecut recent si cu prizonerii americani din Vietnam si Coreea. Efortul administratiei actuale cat si al celor precedente a fost sa musamalizeze o realitate care, din partea unei natiuni demne ar cere imediat o actiune drastica. Documentele au fost tinute secret si cand familiile celor interesati au facut suficienta presiune, presedintele-marioneta pe care il avem azi a promis ca va da ordin sa devina accesibile publicului toate datele; iar in ziua urmatoare guvernul a distrus toate documentele din Bangkok, cele pe care promisese cu o zi inainte ca le va face accesibile.Dar iata si alte cateva "detalii" ale actiunilor monstruoase ale Francmasoneriei, in Statele Unite, in diverse domenii ale vietii:

Religia: Crestinismul este sub atac atat din afara cat si dinauntru. Religia este scoasa oficial din toate scolile de stat si cine indrazneste sa pomeneasca cuvantul Dumnezeu sau, si mai rau, Isus, este dat afara din invatamantul public. In schimb biblia satanica si doctrina francmasonica au o mare greutate in programul academic. Nu exista fonduri pentru repararea bisericilor, iar cand ajung in inaintata stare de decadere, intervine mana binefacatoare a guvernului care zice: va dau banii dar restaurarea va avea loc dupa planurile si ideile noastre. Drept urmare, decoratiunile interioare, cele mai bune productii a secole de civilizatie si cultura, sunt inlocuite cu monstruozitati moderniste iar crucea cu rastignirea este inlocuita cu o cruce simpla, ceea ce face ca in mintea celor tineri crucea sa fie asociata cu o mitologie si cu o simbolistica situata pe acelasi plan de importanta ca toate mitologiile pagane cu semnele lor geometrice. Oficierile au suferit schimbari pe care preotii ramasi pe pozitii crestine le considera blasfemii. Dar ordinele vin "de sus". Asa cum au fost inlocuiti politicienii demni si cinstiti cu niste zdrente mizerabile, tot asa au fost inlocuiti cardinalii si episcopii, demni de aceste nume, cu slugi ale "Noii Ordini Mondiale". Si pentru ca omenirea sa afle ca este pe pragul unei noi ere, Bush, urmas demn al lui Stalin si Hitler, a distrus leaganul civilizatiei occidentale intr-un razboi nedrept si monstruos. Trei sute de mii de irakieni au fost omorati. Pentru prima data in istoria razboaielor armata care s-a predat a fost macelarita, americanii au ingropat de vii soldatii din transee, au utilizat obuze anti-tanc facute din uraniu "neradioactiv", care de fapt este radioactiv si ca urmare o buna parte din Irak va fi de nelocuit timp de secole. Iar Sadam a fost mintit de catre Bush ca Statele Unite vor considera conflictul lui in Kuweit ca o problema locala intre arabi si nu se vor amesteca. Este demn de retinut ca Kuweit-ul a facut parte din Persia pana in 1926, cand Marea Britanie a rupt zona cea mai bogata in petrol, a declarat-o tara independenta, si a instalat un guvern marioneta. Ca tonaj, bombele aruncate asupra Irakului le-au depasit pe cele care au distrus Germania in ultimul razboi mondial.

In fiecare an, aproximativ doua milioane de copii dispar; marea majoritate sunt furati de catre parintii divortati, nemultumiti de deciziile legale, o parte sunt furati cu scopul de a stoarce bani, dar raman aproximativ 100.000 a caror urma nu se mai gaseste in veci. Exista insa serioase indicatii ca ei sunt folositi in sacrificii satanice in care sunt implicate personalitati de vaza din lumea financiara si politica, motiv pentru care toate investigatiile care converg spre aceasta concluzie sunt oprite uneori in mod violent. In Nebraska incepuse un scandal care ameninta sa ia proportii uriase, in care s-a dezvaluit cum alesii poporului si ai finantelor au racolat copii ca sa distribuie droguri, si sa participe la tot felul de orgii sexuale de neimaginat; unii au fost vanduti in alte tari. Ziarele au luat o pozitie conciliatoare, defaimand martorii; si totul s-a oprit, spre oroarea cetatenilor, cand anchetatorul a fost asasinat. In mod misterios aproape, 15 martori de baza pentru acuzare au murit in circumstante ciudate, iar toti ceilalti s-au retras in tacere, terorizati.

Familia: Ca si religia, unitatea familiei este sub un masiv atac. Educatia din scoli tinde sa slabeasca legaturile intre parinti si copii. Pentru prima data in istoria omenirii, un tribunal (american) a separat un copil de parinti la cererea lui. In filme, relatiile dintre parinti si copii sunt nenaturale, intotdeauna incordate, iar copilul crescut pe maidan in crima si droguri, este totdeauna aratat ca dovedeste mai multa intelepciune si intelegere decat tatal lui, ramas inchistat in dogme prafuite. Filmele, ca si stirile, abunda in relatii sexuale intre parinti si copii. Psihologia noii ere francmasonice e capabila sa induca o realitate virtuala in capul nenorocitilor care intra pe mana psihologilor. Drept urmare, un mare numar de familii au fost dezintegrate. Fete, deja la o varsta matura, unele maritate, au fost hipnotizate si facute sa creada ca retraiesc momente din tineretea lor frageda, cand tatal lor le-a admonestat sexual. S-a dezlantuit un val de procese in care o alta tagma infecta din tara asta (America), avocatii, au fost beneficiarii principali. "Amintirile" au fost, evident, scoase la iveala cu metode psihologice noi, care pot, in mainile unuia priceput, sa induca orice fel de retrairi. Metoda a fost aplicata cu mult succes si cu mare valva pentru discreditarea bisericii catolice. O multime de preoti au fost acuzati de relatii sexuale cu fetite si baietei. Daca acuzele sunt intotdeauna intemeiate sau nu este greu de stiut, in minciuna groasa in care traim. Un lucru e clar: publicitatea asta este foarte daunatoare: o gramada de credinciosi se dezlipesc de biserica, iar pe frontul economic costul proceselor este exorbitant. O ora de consultatii avocatesti depaseste $600, iar daunele cerute de partea vatamata sunt de ordinul milioanelor. Bisericile nu sunt subventionate de stat si procesele sunt o masura eficace de lichidare a lor.Economia: Se poate rezuma intr-o fraza: acum 20 de ani americanii cheltuiau in jur de 12-13 dolari pe saptamana pentru mancare; acum cheltuie aproape 200 dolari (un kilogram de carne se ridica la 20-30 dolari si cand o pregatesti se reduce la jumatate cantitativ. Bietelor animale, inainte de a fi macelarite, li se da o doza masiva de steroizi, ca sa retina in organism apa).

Educatia: A fost atat de eficient degradata, incat la aproape toate concursurile internationale, studentii si elevii americani se califica pe ultimele locuri. Violenta in clase a atins culmi greu de imaginat, profesoarele sunt violate, profesorii batuti sau impuscati de elevii nemultumiti, utilizarea stupefiantelor e in floare, iar orgiile au loc uneori in incinta scolii. Subiectul acesta ar merita mai mult spatiu, caci educatia este elementul crucial care transforma oamenii din fiinte capabile sa gandeasca constructiv si independent intr-o turma informa usor de manipulat de catre francmasoni.

Toate acestea nu reprezinta preocuparea zilnica a omului de rand. Lumea insa este complet oarba, ziarele sunt mute asupra acestor aspecte si numai daca ai norocul sa dai peste o publicatie curajoasa ai sansa sa afli ce se intampla in lume cu adevarat. Din nefericire, faptele relatate aici sunt adevarate si amplu documentate. Ele reprezinta mediul social in care ne vom petrece de acum incolo zilele. Deja, francmasonii au inceput sa testeze conditionarea publicului. Dezastrul din Waco, in Texas, a fost acoperit si dezinformarea practicata de catre guvern si mass-media a batut toate recordurile anterioare. Exista un documentar video, care arata cum tancurile au aprins cu aruncatoare de flacari cladirea in care au fost arsi de vii de catre agentii guvernului 86 de persoane, dintre care 17 copii. Orice fel de investigatie a fost "cocolosita" de guvern.

Intre timp civilii continua sa piara de gloante, foame si frig in Sarajevo, soldatii americani impun cu forta razboiul civil si foametea in Somalia, iar presedintele Bill Clinton se mandreste cu cea mai mare realizare a sa din acest rastimp de mai bine de doi ani de zile: a reusit sa impuna homosexualitatea in armata americana.

Ce fel de om este Bill Clinton? Si ce fel de om este Hillary Clinton care, ca si tovarasa Elena Ceausescu, impartaseste puterea si domnia sa cu sotul ei dar, tot ca si tovarasa Elena Ceausescu, este mai apriga decat sotul ei si n-a avut nevoie sa fie "aleasa de popor" ca sa puna mana pe putere - ce fel de persoana este ea? S-au cunoscut la Facultatea de Drept la Yale, unde Bill era cunoscut ca fiind de "extrema stanga", iar Hillary era "comunista clasei". Ziarul The New Public ne povesteste ca mama lui Bill Clinton fusese candva infirmiera anestezista la spital, cu care ocazie a lasat doi pacienti sa moara, pentru ca nu s-a putut intrerupe din manicura pe care si-o facea. A fost acuzata de "neglijenta criminala", dar afacerea a fost repede musamalizata de maini nevazute; trupul de care par a fi legate acele maini a fost insa de curand promovat de catre Bill Clinton, care inainte de a deveni presedinte fusese guvernatorul statului Arkansas. Alt ziar, Washington Times, atrage atentia ca parintii lui Bill Clinton erau necasatoriti cand s-a nascut actualul presedinte al Statelor Unite. Ca sa dreaga lucrurile, actualul presedinte a adus si el pe lume o serie de copii nelegitimi albi si mulatri, care toti seamana leit cu taticul lor. Un senator, guvernator temporar al statului Arkansas, in timpul lunilor de tranzitie de la alegere la inaugurarea lui Clinton ca presedinte, care tinea sa dea publicitatii fotografiile si adresele acestor copii, a avut un necaz cu arestarea unui fiu si atunci a avut loc urmatorul troc: fiul senatorului a fost pus in libertate si fotografiile si adresele copilasilor au fost date uitarii... Tot Washington Post aminteste despre Roger, fratele presedintelui, condamnat pentru trafic cu cocaina, despre sora lui, condamnata pentru jaf si despre ceilalti frati, pe care presedintele nici nu vrea sa ii recunoasca... (dupa The Ron Paul Newsletter, 20 octombrie, 1993).

Dar nimeni nu e de vina pentru ce fac rudele lui. Omul e responsabil numai pentru faptele sale. Care sunt faptele francmasonului Bill Clinton? Care sunt gandurile lui o stim: consilierul lui economic (post cheie in administratia lui) era Laura Tyson, fosta profesoara la Universitatea din California (Berkeley), care preamareste in cartea ei felul in care a fost aplicata economia stalinista sub Ceausescu in Romania. Ce a realizat Ceusescu in Romania doreste Bill Clinton sa realizeze in Statele Unite ale Americii.

Francmasonul Gorbaciov a declarat, scrie The Globe and Mail (1 decembrie 1989, dupa The Fatima Crusander, primavara 1993), ca: "Indusi in eroare sunt cei din occident, care insista sa creada ca ce vedem acum cu ochii este prabusirea socialismului, sfarsitul sistemului socialist. Dimpotriva, asta inseamna ca procesul socialismului... isi va continua avansul in intreaga lume sub mai multe forme ascunse". Dar, americanii "nu vor accepta niciodata cu buna stiinta socialismul", scrie Norman Thomas, candidatul partidului Socialist American timp de 20 de ani la presedintie; "sub eticheta de libera-lism, americanii vor accepta fiecare particica a programului socialist pana cand, intr-o buna zi, America va fi o tara socialista fara sa-si dea seama cum" (Ann Wilson: "Bill Clinton, Friend or Foe? - Bill Clinton, prieten sau dusman?", p.iv. De aici inainte aceasta sursa va fi abreviata AW). Inca de pe vremea cand poporul american credea ca se lupta impotriva comunismului, inca de "sub administratiile lui Roosevelt, Truman, Eisenhower si Kennedy, ideologia (guvernului american) a fost constanta: cea mai buna metoda de lupta impotriva comunismului este instalarea unui guvern mondial socialist condus de experti francmasoni ca si ei. Rezultatul este proliferarea structurii statale, pierderea treptata a suveranitatii nationale sub stapanirea Natiunilor Unite si continua capitulare in fata agresiunii comuniste" (Edith Kermit Roosevelt in Indianapolis News, 3 decembrie 1961, dupa AW, p.v). La contopirea lumii libere cu tarile socialiste, intr-o lume comunista globala, s-a lucrat cu diabolica rabdare de catre francmasoni de zeci de ani. Inca in 1953, presedintele fundatiei Ford, H. Rowan Gaither, a dezvaluit ca ordinele pe care le primeste el de la Casa Alba sunt ca "sa foloseasca banii fundatiei de asa maniera incat sa schimbe felul de viata al poporului american astfel incat toti sa fie cu usurinta contopiti cu Uniunea Sovietica" (American Opinion din Ianuarie 1977, dupa AW, p. VI). Si nimeni nu e mai potrivit decat presedintele francmason Bill Clinton pentru a asigura triumful comunismului in intreaga lume.Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu RebreanuScriitori romani