Proiect Visual C referat

Descrierea proiectului:


Proiectul a fost creat utilizand mediul de dezvoltare Visual C++ versiunea 6.0. Pentru crearea proiectului s-a utilizat Visual C Wizard. Proiectul contine trei componente de baza: aplicatia, interfata grafica si functiile de comprimare - decomprimare.

Clasa aplicatie se afla declarata in fisierul comprim2.h si explicitata in fisierul comprim2.cpp si este responsabila cu rularea aplicatiei propriu-zise. Obiectul acestei clase este chiar fisierul executabil.

Clasa interfata grafica este cea responsabila cu afisarea ferestrelor in contextul dispozitiv precum si cu asocierile intre functii si evenimente (apasarea butoanelor de exemplu). Aceasta clasa apeleaza de asemenea si resursele grafice intalnite in proiect.Clasa cu functiile de comprimare - decomprimare (CClas) este componenta principala a acestui proiect. Ea contine functiile care folosesc algoritmul Huffman.


Pentru a exemplifica mai bine, sunt prezentate mai jos etapele care duc la comprimarea fisierului proiect.doc( putea fi orice fisier, cu orice extensie).


Aceasta interfata mai are o icoana in partea stanga care are rol de buton. Apasand acest buton apare meniul de mai jos:In continuare se va prezenta diferenta de marime dintre cele doua fisiere - cel
Copyright © Contact | Trimite referat