Cantareata - Kylie Minogue referat

Kylie MinogueDupa aproape 15 ani de absente ea revine in top10, castigand cu noul ei album un premiu pentru “cel mai bun artist pop” la MTV Eurpe Music Awards (nominalizatii la aceasta categorie fiind: Enrique Iglesias , Anastacia, Shakira, Pink)
Tot cu ocazia decernarii acestor premii ea a mai castigat inca un trofeu pentru “cea mai buna miscare scenica”.Desi are numai 34 de ani, australianca nu prea a avut timp sa se odihneasca, odata ce “Locomotion”de pe albumul “Little Eva” a rasturnat topurile U.S.A. In anii ’90 ea a avut cele mai mari vanzari de albume pop din Europa (da, chiar mai mari decat Madonna). Acum ca in sfarsit are un album in S.U.A. din nou (albumul “Fever” a fost lansat in anul 2002 in S.U.A si in 2001 in Europa), America intra in sfarsit in rand cu lumea.

Kylie a fost nascuta in                  Melbourne si a calatorit prima data in Anglia cu ocazia emisiunii “Neighbours”(Vecinii). Aceasta a avut un asa succes in Marea Britanie, incat melodia “Locomotion” a avut un succes garantat (a fost numarul 1 in Australia si Anglia si in top10 in U.S.A.). Aceasta a ajutat-o sa obtina un contract cu cei de la “Stock,Aitken & Waterman”. In timp ce “Locomotion” era singurul ei hit in America (“I should be so lucky” neajungand in top 10), ea continua sa lanseze mwlodi noi cu ajutorul celor de la SAW.La sfarsitul anilor ’90 i-a parasit pe cei de la SAW, cei care au ajutat-o sa atinga recordurile obtinute,si cei care I-au creat imaginea de “fata cuminte” (nu ca nu ar fi fost ea cuminte !).Dupa aceasta a avut loc un duet cu Nick Cave “Where the wild roses grow”, de pe albumul “Murder Ballads”.

In 1997 a lansat melodia”Impossible Princesse”, care dupa moartea printesei Daiana a fost redenumita “Kylie Minogue”.

Membrii trupei “Maniac Street Preachers” au fost rugati de catre Kylie sa scrie melodii pentru ea.

Deoarece aceasta colaborare nu a avut succes, Kylie s-a hotarat sa-si schimbe stilul, iar de aceasta data a avut un succes mai mare ca oricand.In 2002 ea lanseaza melodia “Spinning around”, care urca pe locul intaiin Anglia si Australia.Revista britanica NME a declarat-o numarul 2 , de pe lista sa a hiturilor in anul 2001. Nu o numiti revenire-------Kylie a fost numarul unu ani la rand! !
Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu RebreanuScriitori romani