Sfaturi pentru ati populariza siteul printre colegii tai referatSfaturi pentru a-ti populariza site –ul printre colegii tai


Cum sa-l “vinzi” catre colegi


Acum ca ai construit un intranet de succes si l-ai facut folositor pe deasupra, si ai avut grija sa il faci si usor de gasit si usor de folosit, trebuie sa ti-l “vinzi” catre colegi. Desi tu intelegi valoarea informatiilor disponibile pe web, colegii tai pot gasi drept ceva de nefolosit si de speriat chestiunile “avansate” din taramul computerului. Sunt doua lucruri simple pe care le poti face pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau sa foloseasca ceea ce tu ai creat si de asemenea sa imbunatateasca jurnalismul in munca lor.


In primul rand

Scrie un mic manual de utilizare pentru site –ul pe care abia l-ai construit. Nu este nevoie sa fie ceva mare sau foarte impresionant, ci trebuie sa fie ceva pe care reporterii sa il poata tine pe birourile lor drept referinta. Astfel, cand vor uita ce link sa foloseasca sau cum sa gaseasca fisiere din browser, se pot uita in respectivul manual dupa ajutor.
In al doilea rand

Dupa ce ai completat redactarea ghidului respectiv, imparte-l colegilor tai si petrece alaturi de ei circa 30 minute pentru a le explica cum sa foloseasca Intranetul. Asigura-te ca ai structurat timpul acordat colegilor astfel incat sa ii ajuti sa vada valoarea si avantajele imediate ale utilizarii website –urilor selectate de catre tine. De asemenea asigura-te ca ai inclus informatii generale despre browsere precum si o generala intelegere a World Wide Web. Ai grija sa introduci in introducere informatii despre evaluarea         site –urilor web.
Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu RebreanuScriitori romani