Rolul lui Hitler in planul instaurarii Noii Ordini Mondiale referat

Rolul lui Hitler in planul instaurarii Noii Ordini Mondiale

            Acest articol abordeaza rolul pe care l-a jucat Adolf Hitler in marele Plan al Noii Ordini Mondiale si invataturile  oculte primite de Hitler de la Meister Dietrech Eckhart. Aceste informatii sunt de o importanta cruciala in intelegerea Noii Ordini Mondiale care se urmareste a fi instaurata, deoarece, din toate punctele de vedere, Hitler a reprezentat imaginea perfecta a Anticristului epocii New Age care urma sa vina. Cu alte cuvinte, Anticristul anuntat de Biblie va semana perfect cu Hitler, si va domni in acelasi mod, indeplinind aceleasi scopuri malefice impotriva oamenilor.
            Inainte de a porni mai departe in derularea informatiilor, este indicat sa ne reamintim cateva profetii biblice care prevestesc caracteristicile viitorului Anticrist: 1. Daniel 8: 23-25 “Si cand sfarsitul va fi aproape (sfarsitul veacurilor)… se va ridica un rege cu chip fioros si care va avea stiinta celor intunecate. Iar puterea lui va fi mare, dar nu va fi de la el izvorata: si el va distruge prin metode oculte, si isi va spori influenta prin diverse practici, si ii va distruge pe cei drepti si credinciosi. Si, de asemenea, prin  domnia sa va face sa prospere stiinta (magiei negre sau vrajitoriei) sub obladuirea lui; si se va proslavi pe sine insusi si fara lupta directa ii va distruge pe multi…” Aceasta este o descriere a Anticristului care va domni in “veacurile de pe urma”. Majoritatea celor care citesc acest pasaj nu au nici cea mai mica idee despre faptul ca aici se face referire la vrajitorie.

            “Un rege cu chip fioros” este un mod foarte adecvat de a-l descrie pe Adolf Hitler sau pe oricare vrajitor. Fara-ndoiala, Hitler a practicat magia neagra, iar in cea mai mare parte din demonstratiile lui oratorice publice a facut uz de diverse metode active de magie neagra.          

            “Stiinta lucrurilor intunecate” inseamna de fapt, in limba in care a fost scris textul initial, “magie neagra si vrajitorie”. In urmatoarea fraza se spune ca “va face sa prospere ‘stiinta’ (mestesugul) sub propria obladuire”. Acest cuvant se refera, din nou, in mod evident la vrajitorie. 55885ppb16ddn3u

            Pentru a verifica daca termenul “stiinta” se refera in acest caz la magie sau vrajitorie este suficient sa intram intr-o librarie occidentala unde se vand carti din curentul New Age sau satanist si sa rasfoim cateva publicatii. Magicienii sau satanistii se refera la practicile lor malefice prin cuvantul “stiinta” (sau “mestesug”). Astfel, putem concluziona ca acest pasaj biblic prevesteste clar ca Anticristul va fi un adept practicant experimentat in magia neagra.

            2. Daniel 11:37-38 “El nici nu-l va preamari pe Dumnezeul stramosilor sai, nici nu va avea dorinta pentru femei, nici nu se va inchina nici unui Zeu: caci se va proslavi si adula pe sine insusi mai presus de orice…”

            “Anticristul nu-l va iubi pe Dumnezeul stramosilor sai”. Cu alte cuvinte, el va practica o religie care nu este izvorata din Scripturile ebraice, din Vechiul Testament. “Anticristul nu va avea dorinta pentru femei”. Invatatii si cercetatorii Bibliei cred ca acest lucru inseamna ca va fi un pervertit din punct de vedere sexual sau un homosexual, sau ambele.

             3. Apocalipsa 17:10-11 “Sunt si sapte imparati: cinci au cazut, unul este, iar celalalt n-a venit inca, si cand va veni, el va ramane putina vreme. Si fiara care era, si nu mai este, ea insasi este al optulea, si este din numarul celor sapte si merge la pierzanie”. Cei “sapte imparati” din acest capitol sunt sapte Regi Tenebrosi. Un “Rege Tenebros” este un conducator unic din doua puncte de vedere: 1) Din punct de vedere politic este un dictator absolut. Acest fapt nu reprezinta nimic nou, caci istoria este plina de asemenea personaje. 2) Din punct de vedere ocult, el va fi un slujitor al Satanei instaurat lider, si care indeplineste rolul unic de a-si conduce zilnic  poporul in conformitate cu preceptele satanismului. Cand aceste doua caracteristici sunt  puse la un loc, se obtine o lista foarte scurta de conducatori care au domnit in acest mod. Pe vremea cand Apostolul Ioan a scris “Apocalipsa”, lumea se afla sub calcaiul celui de-al saselea Rege Tenebros, Nero al Romei (desemnat in citat prin “unul este”). pd885p5516dddn

           Inainte de Nero, lumea a mai avut cinci regi Tenebrosi, a caror serie a inceput cu Nimrod al Babilonului. Dar, dupa Nero, nu a mai existat nici o persoana care sa indeplineasca acest rol unic de “Rege Tenebros”; nimeni, pana la Adolf Hitler! Hitler a fost atat un dictator absolut, cat si un  “preot” satanic pentru intreaga natiune. Oricine are informatii dspre doctrina satanista va poate confirma ca spectacolele publice uriase ale lui Hitler erau pur si simplu niste ceremonii publice satanice in care Hitler juca rolul de Mare Preot.            Deci, Hitler a fost cel de-al saptelea Rege Tenebros din istoria Omenirii si, exact asa cum au prevestit Scripturile sfinte, el a domnit numai 12 ani (“el va ramane putina vreme” - asa cum spune citatul biblic). Prin urmare, Anticristul va fi cel de-al optulea “Rege Tenebros” al istoriei si va fi “din numarul celor sapte”, cu alte cuvinte, va fi exact la fel ca ceilalti sapte “Regi Tenebrosi” care au domnit inaintea lui. El va fi exact ca Adolf Hitler! In Biblie se mai spune ca aceasta domnie a Anticristului, oricat de teribila ar fi, va fi precedata imediat de o perioada de “pace si siguranta” (cum aparent exista astazi) si de un sfarsit aparent al razboiului si suferintelor. Toate popoarele lumii vor fi pacalite cumplit de aceste aparente.

            Imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial au inceput sa apara zvonuri si povesti despre implicarea lui Hitler in practica oculta, intunecata si malefica a magiei negre. Dar, pe cat de brusc au aparut aceste informatii, pe atat de abrupt au si disparut. Istoricii si politicienii au parut foarte potrivnici in a recunoaste fatis aceasta latura satanica a personalitatii lui Adolf Hitler. Cu toate acestea, este necesar sa intelegem existenta acestei laturi, deoarece multe din cele petrecute in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, nu pot fi intelese sau explicate in afara contextului practicarii vrajitoriei de catre Hitler si oamenii lui de incredere.

            Acest studiu nu s-ar fi putut realiza pornind de la publicatiile aparute in librariile sau bibliotecile obisnuite. Exista librarii New Age sau sataniste, unde se gasesc carti ai caror autori nu se dau inapoi de la a aduce in discutie satanismul lui Hitler. In lucrarile “Cenusa lui Hitler - Semintele unui Nou Reich”, de Col. Howard A. Buechner si “Sulita Destinului”, de Trevor Ravenscroft si Samuel Weiser se abordeaza pe larg problema satanismului lui Hitler. In “Sulita Destinului”, Trevor Ravenscroft arata ca procesele de la Nurenberg au avut un esec total in a identifica adevarata natura a raului care a existat in spatele “fatadei exterioare a Socialismului National”; intr-adevar, “ritualurile de initiere si practicile magiei negre constituiau esenta dominatiei naziste”. Peste numai cateva pagini, Ravenscroft afirma ca, intre anii 1909-1913, “Hitler a atins nivele “superioare” de constiinta utilizand drogurile si a studiat in profunzime ocultismul medieval si magia ritualica ...”.

            In 1904, cand Hitler avea 15 ani, el se afla impreuna cu un prieten, August Kubizek. La un moment dat, l-a prins brusc de maini pe Kubizek si l-a strans foarte tare. Ochii ii ardeau de parca ar fi avut febra si a inceput sa vorbeasca cu o voce puternica, aspra si ragusita. Kubizek a simtit atunci ca Adolf era controlat de o entitate ciudata care salasluia in corpul lui. Si in acel moment el vorbea elocvent despre faptul  ca avea sa-i fie  dat  un mandat de conducere a Germaniei, pentru a-i reda acestei tari gloria ei de drept.

            Misterul fusese spulberat: Hitler facuse experimente satanice timp de aproximativ un an, iar acum era posedat de demoni. La aceasta varsta, Hitler a fost, de asemenea, puternic influentat de alte doua personalitati: Friedrich Nietzche care indemna, prin filosofia lui, ca valorile crestine nemtesti sa fie revizuite si inlocuite cu valorile pesimismului si nihilismului, si Richard Wagner, marele compozitor german, care “il adora pe Lucifer deghizat cu siretenie intr-un Christos Exclusivist al rasei Arienilor”.     Intre 1903-1913, cei care-l cunosteau pe Hitler au remarcat ca el s-a transformat dintr-un vorbitor timid, care parea ca se balbaie la fiecare cuvant, intr-un orator foarte puternic si charismatic care parea sa aiba capacitatea de a-si fermeca auditoriul. Si totusi, vocea pe care o avea nu era a lui si el parea impregnat de o forta stranie in timp ce vorbea . In cartea “Cenusa lui Hitler”, autorii comenteaza in legatura cu schimbarea stilului oratoric  al lui Hitler: “Multi oameni cred ca prost instruitul Adolf Hitler s-a transformat in oratorul cel mai de succes care a trait vreodata pe pamant...”      

            Ce schimbare imensa a insemnat pentru viata lui Hitler aceasta posesiune demoniaca! Femeile din Germania il considerau “politicos, sarmant, stilat si foarte chipes”. Probabil ca ochii lui hipnotici le inspirau multora dintre ele o atractie fatala.

            Se stie in lumea oculta ca demonul care poseda o fiinta incearca sa atraga sau sa hipnotizeze si alti oameni. Hitler adora intalnirile fata in fata, intre patru ochi, cu dusmanii sai, deoarece stia ca ii putea controla cu usurinta, asa cum a facut la Munchen cu Primul Ministru britanic Chamberlain! Ochii lui de un albastru pal radiau o putere hipnotica.

            De asemenea, Hitler a fost irezistibil atras de povesti din mistica Pan-germanica, de vechi legende nordice, apartinand unui popor legat printr-o fratie de sange care substituise Crucea Crestina cu Swastika si care participa la ritualuri de magie neagra in care erau implicate perversiuni sexuale. Toate acestea alcatuiau un amestec imbatator pentru mintea si sufletul tanarului Adolf, dar in acelasi timp il pregateau pentru experienta sa ultima, si anume intrarea in unele societati satanice. Maestrul unei astfel de societatii era in acea vreme Dietrich Eckhart, care a exercitat o profunda influenta asupra lui Hitler. In aceasta perioada Hitler a inceput sa devina fascinat de personalitatea, puterea si misiunea Anticristului. Si tot in aceasta perioada i s-a schimbat  culoarea ochilor, acestia capatand o nuanta de albastru palid care apare de multe ori la oamenii care sunt posedati.

            Eckhart a fost unul dintre cei mai fanatici si experimentati practicanti ai satanismului din Europa. El le spunea in repetate randuri colegilor sai adepti ca a primit un mesaj satanic conform caruia el avea “destinul de a pregati scena pentru Anticrist, omul care va fi inspirat de Lucifer sa cucereasca lumea si sa duca la glorie rasa Ariana.”

            Eckhart a condus o serie de sedinte de magie la care au participat atat ocultisti rusi, cat si germani, si in care Alfred Rosenberg a jucat un rol esential. Rosenberg, considerat el insusi a fi profetul Anticristului si interpretul Protocoalelor Inteleptilor Sionului, o invoca cu regularitate pe “Fiara din Apocalipsa - Monstrul Luciferic care preluase controlul asupra corpului si sufletului lui Adolf Hitler”.     

            Intre anii 1919-1923, Eckhart nu a precupetit nici un efort pentru a-l instrui temeinic pe Hitler in toate aspectele legate de magia neagra, transformandu-l intr-unul dintre cei mai de vaza adepti ai ocultismului intunecat din istoria omenirii. Astfel, Eckhart l-a selectionat pe Hitler in vederea instruirii acestuia in una dintre cele mai inalte forme de magie neagra, care fusese inventata cu 1000 de ani mai devreme si fusese reactualizata de Alister Crowley. Aceasta forma de magie neagra aducea pervesiunea sexuala pana la un grad nemaiintalnit in istoria magiei. Ritualurile si ceremoniile specifice acestei magii contineau practici sexuale perverse si extrem de sadice, sacrificii animale, orgii heterosexuale, biciuiri pana la sange si sodomie, intrucat Crowley “descoperise ca cel care se lasa prada ritualurilor celor mai sadice  isi putea trezi o capacitate vizionara patrunzatoare cu privire la lucrarile inteligentelor malefice si putea dispune de puteri magice fenomenale”.            Hitler era groaznic torturat in timpul acestor ritualuri. Intr-unul dintre aceste ritualuri s-a realizat si “initierea lui Hitler printr-un ritual magic sadic monstruos” care l-a facut pe Hitler sa devina “moale intre picioare”, incapabil sa “daruiasca placere vreunei femei”. Acest act monstruos l-a facut pe Hitler incapabil de vreo alta activitate sexuala normala, dar in schimb l-a umplut cu o ura si cu un venin supranaturale. Acum, pervertirea lui Hitler devenise atat de monstruoasa, incat el era capabil sa planuiasca si sa duca la indeplinire faptele cele mai cumplite pe care le-a cunoscut vreodata omenirea.

            Monstruozitatea lui Hitler era atat de terifianta incat istoricii si biografii nu au putut sau nu au vrut sa vada si sa inteleaga realitatea. Dupa spusele pline de autoritate ale lui Ravenscroft “, principalii biografi ai lui Hitler nu au fost capabili sa sesizeze ca perversiunea sexuala a preluat locul central in viata lui . Ei se ocupa de aceasta problema intr-un mod fragmentat in capitole de genul “Era oare Hitler impotent?” sau “Atitudinea lui Hitler fata de femei”. Ei nu reusesc nicidecum sa inteleaga ca o pervertire sexuala monstruoasa se afla in insasi esenta existentei lui, constituind sursa puterilor sale mediumice si a clarviziunii si motivatia ascunsa in spatele fiecarui act de razbunare sadica asupra umanitatii.

            Nu exista nici o indoiala ca Adolf Hitler a fost la fel de impotent ca si Regele Klingsor, caci si el, la randul lui, era incapabil de a ajunge la orgasm prin relatii sexuale normale. Aici nu este vorba despre castrarea fizica; ci ca, mai degraba, “impotenta lui Hitler avea un fundament psihologic profund. Implinirea sexuala a lui Hitler rezulta doar in extremele sadismului si masochismului, si el cunostea desfatarea sexuala numai daca le provoca durere altor oameni sau daca suferea dureri el insusi. ... Hitler se retragea pe ascuns in cartierul rau famat al Vienei, unde se lasa legat si biciuit de catre orice prostituata care era dispusa... De altfel, acesta este si genul de relatie dintre Hitler si Eva Braun. Ea ii indura tirania oricand si oriunde, cu exceptia situatiei cand se aflau in dormitor, unde ea devenea stapana atotputernica iar el (Hitler) sclavul care se tara in genunchi”.

            Hitler, in 1921, la varsta de 33 de ani, era complet posedat de spirite malefice si perfect pregatit sa preia conducerea Partidului Socialist National. Nimeni nu ar putea intelege monstruozitatea actiunilor ordonate de Hitler si graba lui in desfasurarea celui de-al II-lea razboi mondial, fara a cunoaste adevarul despre pervertirea satanica in care el s-a complacut de bunavoie.

           Deci Hitler se considera a fi chiar Anticristul, la fel crezand si multi alti ocultisti ai lumii din acel timp. In realitate, Hitler a fost predecesorul imediat al adevaratului Anticrist. Hitler a fost cel de-al saptelea Rege Tenebros din Apocalipsa;  adevaratul Anticrist va fi al optulea Rege Tenebros si va semana cu Hitler, in conformitate cu prevestirile profetiilor. Dar, acest al optulea Rege Tenebros va reusi sa-si ascunda bine monstruozitatea fata de omenire, convingandu-i pe oameni ca el vine precum un Christos plin de “iubire”, ca un aducator al “pacii si sigurantei” unei lumi care are atata nevoie de ele. Dupa ce va fi convins aproape pe toata lumea  ca este divin si demn a fi preaslavit, el isi va arunca masca si va initia seria evenimentelor groaznice descrise de Apocalipsa. Cu adevarat, profetul Daniel a avut dreptate cand a spus ca “Prin pace (fara lupta) va distruge pe multi”. (Daniel 8:25). Se pare ca suntem foarte aproape de momentul aparitiei Anticristului.Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu RebreanuScriitori romani