Energia din vid - Putina istorieToata povestea a inceput cu descoperirea efectului Casimir (cautati pe google, inca mai este), apoi a aparut cartea "Extragerea Energiei Electrice din Vid...\" [Forward, R.L. Phys. Rev. B, volume 30, p. 1700, 1984] Experimentele cu placute incarcate electric (condensatori) au demonstrat mai degraba logica energiei negative din 'vid' decat violarea legilor fizicii. Alternativa extragerii energiei din vid era producerea unei plasme dense, reci, polarizate (incarcate) in care avea loc condensarea sarcinilor (o astfel de situatie ar fi constituit un proces de fuziune la rece Casimir, care in ciclul sau de operare ar imitat procesul de fuziune nucleara [adica exact ceea ce inseamna acum fuziunea la rece]. Ar porni, ca si reactia nucleara clasica, cu un impuls de energie care sa produca plasma trecand bariera Coulomb, urmat apoi de condensarea particulelor incarcate atrase reciproc de o un potential puternic cu raza scurta de actiune (in acest caz un efect Casimir in locul potentialului nuclear din reactia de fisiune nucleara), eliminarea adiacenta de energie urmand sa duca la automentinerea procesului in anumite conditii [de rezonanta, descoperite mai tarziu, prin `80 parca] avand ca baza Casimir pinch effect" (cautati pe web)
.
- Generatorul Electromagnetic fix (adica nu se misca) are la baza un magnet si niste bobine care nu se misca, alta varianta de generator fix foloseste o antena care nu capteaza undele EM cum m-am gandit eu ca ar face si sa le transforme in energie, pentru ca are tot asa, randament supraunitar - antena aia foloseste ca rezonator - aspect indispensabil in toate metodele de extractie a energiei din vid cu randament supraunitar (sau overunity devices) Un alta metoda similara foloseste doua bare paralele din pamanturi rare - 10x1x1cm scot bine mersi 60V curent continuu de mica intensitate suficient insa pentru a aprinde un bec de 220.
- Motorul lui Edwin V.Grey "Motorul care se alimenteaza singur" Acest text a fost pus la inceput pe KeelyNet BBS in 23 martie 1990. Motorul pulsat al lui Grey avea un microcontroler care directiona pulsuri calibrate pentru a mentine rezonanta reducand astfel consumul de energie necesara punerii in miscare a aparatului de cca 100kg. Programatorul dadea pulsurile intr-o anumita ordine cu o anumita polaritate o anumita durata, corespunzator vitezei la care motorul era in rezonanta. In acelasi timp apareau cateva atractii si respingeri intre magneti si electromagneti, Era un motor activ cu un torque constant de 66 lbs la o viteza de 2550RPM, dezvolta o putere de 100CP, si necesita o frana de 32.05CP. Motorul cu Puls Electromagnetic (EPM) al lui Gray avea viteza variabila reglabila dintr-un reostat: 500-1300-1950-2550-3350-4100RPM

- Joe Holden a facut o turbinamade a turbine care nu are nevoie de un lac de acumulare :)
- Dennis Weaver & Troy Reed au instalat pe o masina un motor similar numit "surge" din cauza ca erau astfel legate bobinajele - gata cu benzina, gata cu uleiurile care se biodegradeaza in 2000 de ani, doar bateria de 12v ca sa asculti radio si sa pornesti motorul surge
- Lou Britz si John Cristy (Australia) au construit un generator pentru casa folosind acelasi principiu al "zero point energy" (energia negativa, energia din vid). Este acelasi "surge" de 25kW care poate alimenta lejer minunatul Tesla Roadster negru produs de Aston Martin : 60MPH in 4 sec probabil alimentat si el de un motor Cyclone de 300CP produs de Michael Hugent (Australia). In principal, surge produce energia rotind magneti permanenti si bobine in campul magnetic al Pamantului, alimentandu-se singur cu 1/5 din energia produsa. Nu are circuit pentru reglare fina dinamica (dynamic tunning) ca motoruol Grey asa ca are un randament mai reduc, dar. minunat
Ce mi s-a parut ciudat cand am vazut masina aia neagra, Tesla Roadster produsa de Aston Martin, e ca suna ca OZNurile de prin filme - dragut, nu?

- motorul magnetic lui Robert Adams are un randament de 700% - cautati pe web numele lui si cititi.
- Leslie I Szabo este un ungur care a construit in 1990 o varianta comerciala a acestui generator de 7,5kW EBM in Ungaria. Din 2000, EBM 720 de 1500kg produce 15kW. Dr Erno Petz (cautati pe web) a confirmat ca o cantitate apreciabila de energie este produsa cu un consum mi9nim de energie (acum stim de ce) Motorul a fost incredintat prin licenta de producere unei companii canadiene.

- In alta ordine de idei dar tot legat de energie gratuita si nelimitata am vazut un motor cu aer fara nici o sursa de energie, nici macar ca sa porneasca la inceput. Toata smecheria era in structura rotorului care directiona aerul in asa fel incat se rotea. Avea torque infim, dar.. era "free energy" :)