Tulburari circulatorii referat


Cei ce sufera de tulburari circulatorii au aproape in permanenta picioarele reci; in primul rand, ei ar trebui sa elimine aceasta problema. In acest caz, trebuie sa faceti bai calde, alternativ cu bai reci, la picioare. Tratamentul cu apa al Parintelui Kneipp este cel mai bun.
O baie alternati calda-rece la picioare se face in felul urmator: aveti nevoie de trei se cu apa in care sa puneti picioarele. Cand incepeti baia, picioarele trebuie sa fie calde si stomacul gol. Apa de la prima baie trebuie sa aiba temperatura de 28-30*C. Pentru urmatoarele 10 minute, mai turnati apa fierbinte pana la temperatura de 40-45 °C. Dupa aceea, puneti picioarele in apa rece timp de 3-4 secunde, apoi 5-6 secunde puneti-le in apa calda si schimbati alternand, timp de o jumatate de ora.
In timpul acestei perioade de schimbari, apa calda se raceste gradat si apa rece se incalzeste. In caz ca amortesc picioarele, schimbarea trebuie continuata pana cand ambele ape au aceeasi temperatura.

Puteti face in acelasi mod bai calde si reci la brate. Nu uitati: daca faceti aceste bai, trebuie sa puneti intotdeauna piciorul drept sau bratul drept cel dintai in apa calda sau rece. Acesta este motivul pentru care aveti nevoie de trei se pentru a alterna baia rece cu calda. Un s cu apa calda la mijloc si cate unul de fiecare parte, stanga si dreapta, continand apa rece. Asezati- pe un scaun si lasati picioarele sa se relaxeze in sul cu apa calda. Prima data, puneti piciorul drept in apa rece din dreapta, apoi piciorul stang in apa rece din stanga. Apoi, incepeti din nou, punand piciorul drept in apa calda, etc. Cand sunt doar doua se, la stanga unul cu apa rece si la dreapta unul cu apa calda, atunci piciorul drept fi stand in apa rece un timp prea lung si cel stang in apa calda un timp prea lung.
Dupa baie, ramaneti lungit cam o jumatate de ora si acoperiti- cu o patura. O astfel de baie alternati la picioare este recomandata si pentru tulburari menstruale.


Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu Rebreanu

Scriitori romani