Vindecarea cancerului referat


M-am intrebat adesea care ar putea fi acest tratament. In fine, mi-a trecut prin minte ca sucul de legume ar putea fi raspunsul. Astfel am discutat acest fapt cu dl ing. Balestrang, director la statiunea balneara Kneipp.
22
El mi-a sugerat amestecul mai multor sucuri de legume care pot fi gasite in Tratamentul Total al Cancerului. Am ales urmatoarele sucuri de legume: suc de sfecla rosie, deoarece el este cu siguranta un remediu pentru bolile cancerigene. Dar, nu se poate trai exclusiv cu suc de sfecla rosie. Deci, am adaugat suc de morcovi pentru caroten, telina pentru continutul de fosfor, deoarece fara fosfor nu putem trai, si suc de ridichi si cartofi pentru ficat. Dupa cum puteti observa in marturiile si scrisorile de multumire, primite de la pacientii care au fost vindecati, am ajutat mii de bolnavi de cancer cu aceasta dieta bazata pe sucuri - bolnavi care au avut diferite tipuri de cancer si care fie nu puteau fi operati, fie nu doreau sa fie operati, unii de multe ori fiind declarati pierduti de catre doctori.
Dupa citirea principiilor Tratamentului Total al Cancerului ati putea sa credeti, ca si alte sute de pacienti si multi doctori, ca omul nu poate supravietui 42 de zile doar cu sucuri. Multi doctori mi-au scris ca este imposibil sa traiesti atat de mult fara grasimi si proteine, si ca ei nu-si pot asuma responsabilitatea de a cere bolnavilor de cancer sa consume in exclusivitate sucuri. Mereu am dat acelasi raspuns: "Ar fi o iresponsabilitate din partea mea sa le dau pacientilor mei ceva de mancare in perioada in care imi urmeaza dieta. Am experimentat aceasta de o mie de ori si in cele din urma rezultatele i-au convins si doctori care se indoiau."Multi doctori le-au spus la inceput pacientilor mei ca ei nu cred in acest tratament, dar au fost uimiti si l-au acceptat dupa vindecarea bolnavilor. Cred ca astfel de doctori trebuie admirati.
In zilele noastre stim ceva mai mult. Adesea ma intrebam de ce bolnavii de cancer, chiar cu o tumoare mica, sau cei care au suportat deja o operatie, abia pot sa manance cate putin, sau nu mananca deloc. Raspunsul a venit sub forma urmatoare: in 1962 am vizitat o femeie care avea un cancer inoperabil la stomac. Pentru o luna si jumatate ea n-a mancat aproape nimic. Poate credeti ca este imposibil. La acea vreme am considerat ca ea a trait atat de mult direct pe seama tumorii. 20 de ani mai tarziu ea mai era inca in viata, in varsta de 87 de ani.
Aceasta femeie avea un cancer ulcerat la stomac. In fiecare dimineata si seara, ii dadeam ceai de sclipeti (Potentilla erecta), pentru a inchide cancerul, si am reusit.
Din a treia zi s-a oprit vomitatul si ea fost in stare sa bea doua linguri de suc de legume si pe zi ce trecea putea consuma tot mai mult. Dupa 10 zile doctorul, care o vizita zilnic, a spus: "Observ o imbunatatire considerabila."
El a intrebat femeia: "Poti manca ceva?"
Si ea a raspuns: "Da."
El a continuat: "Spune-mi ce poti manca?"
"Doar sucuri", a raspuns ea.
"Si ele nu te fac sa te simti mai rau?" a intrebat.
"Nu" a raspuns, adaugand ca avea nevoie de foarte putin suc in timpul intregului tratament.
Acum imi este foarte clar de ce bolnavii de cancer, cu o tumoare mare beau doar putin suc si nu au nevoie de mancare, spre exemplu de proteine. Totusi, bolnavii de cancer cu o tumoare mica (in stadii initiale) nu pot rezista doar cu suc de legume si trebuie sa bea o cana cu supa limpede de ceapa o data pe zi, pentru ca doar sucul nu aduce suficiente proteine. Acest lucru este valabil si pentru bolnavii de cancer care au fost operati si ale caror tumori au fost indepartate partial sau total; nici ei nu pot avea suficiente proteine.
Intr-o stare avansata a excrescentelor canceroase tumoarea este hranita de proteine. Consider ca dieta cu sucuri are urmatoarele avantaje: facand cura cu
23
suc, alimentele cu proteine sunt evitate. Organismul nu este capabil sa traiasca fara proteine, astfel incat sangele, infometat de proteine, devoreaza toate excrescentele inutile, deseurile de materie si umflaturile. Astfel sangele realizeaza vindecarea.

Aceasta este o operatie fara cutit!
In al doilea rand, sucurile reprezinta o sursa bogata de minerale. S-a demonstrat ca meolismul mineralelor este perturbat la nivel celular in timpul dezvoltarii cancerului. Mineralele din sucuri au o influenta compensatorie favorabila. In timpul acestui tratament este, desigur, extrem de important sa pastrati intestinele si tractul urinar curate prin evacuari regulate, astfel incat deseurile sa nu ramana prea mult si astfel sa otraveasca organismul.
Activitatea sistemului excretor este stimulata prin combinarea de ceaiuri: naprasnicul stimuleaza rinichii, indeparteaza si elimina toxinele; salvia are un efect antiinflamator; iar galbenelele intensifica oxigenarea celulelor sanguine. Cura completa cu sucuri trebuie sa fie urmarita sub aceste trei aspecte - reducerea proteinelor, echilibrarea necesarului de minerale si eliminarea eficienta.
Trebuie sa mai adaug ca multi oameni care nu sufereau de cancer au urmat dieta cu sucuri in scop profilactic, sau doar pentru a pierde in greutate. Ne mancand nimic altceva, ei s-au simtit foarte bine si au fost pe deplin apti sa munceasca. Aceasta confirma ca este posibila supravietuirea fara proteine, cel putin pentru o vreme.
Acum ca s-au facut aceste precizari, sper sa nu mai fie nelamuriri asupra acestui subiect.

Cateva exemple
Primul meu caz, o doamna care suferea de cancer la san de mult timp, mi-a urmat dieta cu sucuri. Si a obtinut un succes deplin. Astazi ea este inca sanatoasa si nu mai are nici o urma de tumoare ( marturia). Cand am aplicat prima data tratamentul cu sucuri, nu le spuneam pacientilor ca au cancer. Totusi aceasta doamna stia de multa vreme si i-a fost recomandata operatia cu mult timp in urma. Dar ea s-a decis sa nu o faca deoarece mama sa a fost operata pentru aceeasi boala si a murit la scurt timp dupa aceea. I-am spus ca aveam un remediu, dar dieta mea cu sucuri presupuneam ca este utila doar pentru bolnavii de cancer la stomac. Ea a urmat dieta si n-a mai avut dureri. A fost dificil pe acea vreme pentru ca nu exista storcatorul de legume; ele trebuiau rase si stoarse cu un tifon sau o presa de rosii. Ei bine, aceasta doamna M.N. din Bludenz s-a vindecat. Dupa 42 de zile tumoarea a disparut complet.
Un alt caz: Dupa ce am tratat-o pe doamna din Bludenz, am fost rugat sa-l vizitez pe domnul Joseph F. din Gotzis care suferea de cancer la stomac. El nu putea fi operat si nu era nici o speranta de vindecare. Acest om a urmat si el Tratamentul Total al Cancerului, s-a refacut pe parcursul a 42 de zile si a murit in 1971, in varsta de 80 de ani.
In aceeasi zi am fost s-o vizitez pe doamna Olga M., din Bludenz, care suferea de cancer la stomac si intestine. Si ea a urmat cura cu sucuri impreuna
24
cu dl Joseph F. din Gotzis. Dupa 42 de zile, si ea a fost vindecata. Urmatoarea pacienta a fost d-na Leonarda din Sams, care suferea de cancer intestinal. Ea a venit imediat dupa tratarea primelor trei cazuri, a urmat Tratamentul Total al Cancerului si a fost, de asemenea, vindecata. Dupa 25 de ani, la varsta de 80 de ani, era inca un pictor acti


Copyright © Contact | Trimite referat


Ultimele referate adaugate
Mihai Beniuc
   - Mihai beniuc - „poezii"
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - Mihai eminescu - student la berlin
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Mircea Eliade - Mioara Nazdravana (mioriţa)
Vasile Alecsandri Vasile Alecsandri
   - Chirita in provintie de Vasile Alecsandri -expunerea subiectului
Emil Girlenu Emil Girlenu
   - Dragoste de viata de Jack London
Ion Luca Caragiale Ion Luca Caragiale
   - Triumful talentului… (reproducere) de Ion Luca Caragiale
Mircea Eliade Mircea Eliade
   - Fantasticul in proza lui Mircea Eliade - La tiganci
Mihai Eminescu Mihai Eminescu
   - „Personalitate creatoare” si „figura a spiritului creator” eminescian
George Calinescu George Calinescu
   - Enigma Otiliei de George Calinescu - geneza, subiectul si tema romanului
Liviu Rebreanu Liviu Rebreanu
   - Arta literara in romanul Ion, - Liviu Rebreanu

Scriitori romani